2017-й був яскравим! Підсумуємо?

НОВИНИ

2017-й був яскравим! Підсумуємо?

До Нового року залишилось трохи більше тижня – сам час підбити підсумки року пройдешнього. 2017-й був без перебільшень насичений емоціями, яскравими заходами й новими досягненнями. У кожного були свої визначні події, злети та падіння, але без сумніву всі ми стали мудрішими й отримали безцінний досвід.

Рік 2017 був соковитий. Йому варто подякувати навіть лиш за те, що подружив нас із тропічним стилем. Ще коли люта зима була в розпалі, а під ногами скрипів пухнастих сніг – було зрозуміло, що 2017-й супроводжуватимуть широколисті пальми й рожеві фламінго. Так і трапилось. Тропіки були повсюди. Вони освіжали простір навколо, сповнювали його безкінечною енергетикою й драйвом. Протягом цього року джунглі проросли не в одному інтер’єрі й не на одному подіумі.

Життя закрутилось навколо всього зеленого. Дослідники інституту кольору Pantone з усмішкою усвідомлювали, що обраний ними колір 2017-го року GREENERY був не просто популярним, він став панівним! У вигляді пальмового листя та іншої екзотики цей відтінок оселився на меблях й шторах, шпалерах й килимах, одязі й аксесуарах. Він без перебільшень підкорював собі все навколо, тим самим створюючи ауру умиротворення й спокою.

Але варто зауважити, що атмосферу затишку і тепла створювало не лише зелене пальмове листя. 2017 рік відкрив нам цілу філософію створення щастя у дома – філософію хюґе. Світ охопила хюґоманія. З полиць книжкових магазинів ще теплими змітали дослідження Данського інституту щастя про те, як же все таки створити той наймиліший душі і тілу простір? як, незважаючи ні на що, стати по-справжньому щасливим? як досягнути найвищого рівня хюґе?

Та як показує практика, формула щастя у кожного своя, й, на жаль, єдиної інструкції апріорі існувати не може. Але тішить те, що сучасні люди прагнуть не грошей чи слави, не розкоші чи діамантів – вони хочуть навчитись радіти життю і його маленьким дрібничкам.

Маємо надію, що рік 2018 для вас стане не просто Новим роком – він стане Щасливим роком. Тож від нашої дружної команди Interior Fabrics бажаємо усім і кожному просто бути щасливими!

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.