Як замовити тканину зі знижкою в інтернет шоу-румі Interior Fabrics

НОВИНИ

Як замовити тканину зі знижкою в інтернет шоу-румі Interior Fabrics

Наш сайт - це перший професійний інтернет шоу-рум інтер'єрних тканин і фурнітури, який розроблений спеціально, щоб полегшити життя дизайнерам, декораторам, архітекторам, керівникам салонів штор і меблів. Нам дуже приємно, що з числа зареєстрованих на сайті користувачів, більшість вказують, що наш сайт їм порадили друзі або знайомі. Для нас це велика відповідальність, ми дуже відповідально ​​ставимося до питань іміджу та партнерським зобов'язанням.

Якщо Ви на нашому сайті вперше, у цій статті ми постараємося коротко розповісти про всі основні моменти роботи з тканинами, колекціями, каталогами.

Відразу хочемо відзначити, що всі зареєстровані користувачі зі статусом Партнер бачать відразу дві ціни - свою ціну зі знижкою і рекомендовану роздрібну ціну. Детальніше - у розділі Питання-Відповіді

Каталог тканин і фурнітури можна скролити у форматі звичайного КАТАЛОГу, або ж перегляньте наші найкращі і найцікавіші пропозиції на сторінці ТОП ТОВАРІВ, котрі тут згруповані в окремі папки. Тут Ви можете легко обрати тканину, наприклад, для оформлення інтер'єру в стилях Лофт, Прованс, Етно ... Тут також в окремій папці Ви знайдете оббивні італійські тканини Italvelluti, такі трендові зараз «пом'яті» шкірзамінники, тканини з дитячою тематикою.

У Каталозі Ви маєте можливість шукати потрібну позицію за допомогою фільтрів. Виберіть потрібний Вам матеріал тканини, колірну гамму, малюнок і ціновий діапазон. До речі, якщо у Вас немає часу на самостійний пошук, Ви можете просто заповнити форму і відправити запит на підбір тканини своєму особистому менеджеру. Це займе близько хвилини, і вже в той же день Ви отримаєте відповідь з пропозицією.

Вибравши вподобану тканину Ви можете зберегти її у своєму робочому кабінеті, натиснувши на кружечок з сердечком - Додати в обране. Відкривши сторінку товару - тканини, Ви можете завантажити її патерн, збільшити патерн, щоб краще розгледіти структуру або малюнок, або ж додати тканину в корзину. Для того, щоб Ваше уявлення про тканину було повним, ми пропонуємо Вам подивитися кілька зображень з обраною позицією - патерн (малюнок), фото задрапірованої тканини, яка краще всього показує товщину, м'якість тканини, і третє зображення - інтер'єр або асоціація.

У характеристиках тканини вказано склад тканини, вага, результати тесту Мартіндейла або показник светлоствойкості кольору до вигоряння, розміри рапорту тканини і рекомендації по догляду.

Окремо хочемо зупинитися на питанні замовлення каталогів. На нашому сайті вибравши потрібні тканини Ви всього лише натиснувши на кнопку Замовити каталог можете вибрати до трьох каталогів одномоментно. Ми висилаємо Вам каталоги Новою поштою або ж самі завеземо, якщо Ви у Львові, Дніпропетровську, Києві чи Одесі, де працюють наші шоу-руми. Це дуже зручно, швидко і легко - запитайте у своїх колег-дизайнерів, які вже скористалися даною пропозицією.

Для зручності роботи на смартфонах розроблена і працює мобільна версія сайту. Якщо ж Вам зручно працювати в повній версії сайту, - Ви завжди можете з легкістю перейти на неї.

Якщо ми не відповіли на якісь питання про роботу з сайтом interior-fabrics.com.ua - пишіть, телефонуйте нам. Ми завжди раді допомогти.

І ще раз величезне спасибі, що допомагаєте нам удосконалювати наш сайт і рекомендуєте нас своїм друзям.

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.