Які інтер'єрні тканини сьогодні наймодніші?

НОВИНИ

Які інтер'єрні тканини сьогодні наймодніші?

Тренд 1 - Мілітаристика
Стильні тканини в маскувальному військовому стилі ой як популярні сьогодні в усьому світі. І тут справа навіть не в зайвій агресії або військовій напруженості на планеті, справа просто в моді. Дизайнери сприймають як агресора весь навколишній світ і як оригінальну форму захисту від агресії пропонують скористатися таким ось видом цікавого та креативного захисту. Для особливих пацифістів ці колекції можна назвати стилем Піксель (PIXEL), абсолютно нешкідливою пародією на улюблені колись роздруківки Джоконди на допотопних інформаційно-електронних машинах.

Декоративні тканини кольору хакі і всіх зелених відтінків тут


Тренд 2 - Клітка
О так, клітка і все що з нею сьогодні пов'язане: шотландка (Tartan), Барберри (Burberry), гінем, Аргайл, Пепіта, виші і гленчек. ... ..але Насправді, мода далі крокує у бік вже улюблених 60-70-х. Вже забули знамениті штани в клітинку? А втім, вона дуже домашня, а сьогодні, коли сімейні цінності набирають нового значення та ваги - це особливо важливо. Так, що клітина, це навіть не на любителя, клітинка - це гарантовано стильно, затишно і позитивно в будь-якому інтер'єрі.

Декоративні тканини в клітку тут


Тренд 3 - Мультикольор (efecto multicoloro)
Кольори стають все більш складними рік від року. Складний колір не тільки створює більш вишуканий і дорогий вид інтер'єру, він ще й стає більш поєднуєнуваний з іншими компаньйонами. Останній хіт від текстильників: кольори-хамелеони, що переливаються і віддають різними відтінками. Наприклад, меблі в таких тканинах виглядають дуже несподіваною, модною, але і дуже солідно красиво. Все-таки недарма італійці завжди вміють вгадувати свого потенційного споживача. До такого кольору дуже швидко звикаєш, він стає рідним і дуже приємним. Ну а якщо ще додати і якість матеріалу, ... але це вже інша стаття ...

Каталог тканин для текстильного оформлення модних і яскравих інтер'єрів тут

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.