Кантрі стиль – спогади сільського дитинства

ТЕКСТИЛЬ У ІНТЕР'ЄРІ

Кантрі стиль – спогади сільського дитинства

Для текстильного оформлення інтер’єру використовують виключно натуральні тканини (ситець, льон, бавовна). З таких тканин шиють штори, фіранки, занавіски, скатертини, серветки, чохли для стільців, диванів, подушки, а також оббивають меблі. Притаманні візерунки: дрібні квіточки, смужки, клітинки, горошки. Особливої уваги заслуговує печворк (клаптикове шиття) і квілтінг (виготовлення стьобаних виробів).

Необхідне дотримання кольорової гами: білий, бежевий, блакитний, теракотовий, зелений, приглушений жовтий. В одній кімнаті використовуэться три- чотири основні кольори.

У стилі Кантрі занавіски повинні бути з рюшами та не до самої підлоги. Вони можуть повністю закривати вікно, бути вполовину його висоти або ж просто обрамляти його зверху. Оберіть потрібну тканину серед колекцій Elan, Provence, Vasco, Country Style, Sunflower, Susan, Zermatt, Arosa, Lausanne, Mojacar, Olite.

Яскраві, різнокольорові і різнофактурні пледи/покривала/подушки можуть бути теплі, тонкі, пухнасті, однотонні, в клітку, в'язані, шиті.
Особливості оббивних тканин на меблях: затишність, відсутність химерних рисунків, м'якість, ліричність, близькість до природи, висока функціональність. Стильні колекції тканин для оббивки меблів Provence, Country Style, Sunflower, Zermatt, Arosa, Lausanne.

Загальний настрій - дерев’яна підлога, клаптеві килимки, стіни з дерева, викладений камін, старовинні речі. На столі завжди стоїть прекрасний букет квітів, а на полицях рідкісні книги. Стіни прикрашають глиняні, розписні тарілки, металева чеканка, оригінальне макраме, лубочні картини. Для такого інтер'єру підбирають натуральні кольори, властиві природі.

Уже у березні наш каталог на сайті Interior-fabrics.com.ua поповнять нові неймовірно красиві та актуальні інтер’єрні натуральні тканини. Слідкуйте за новинками та акціями!

Компанія Interior Fabrics є офіційним представником Italvelluti в Україні.

Читайте також: 

КЛАСИЧНІ ІНТЕР'ЄРИ - РОЗКІШНО І МОДНО

ОФОРМЛЕННЯ ІНТЕР’ЄРУ ТЕКСТИЛЕМ В МОРСЬКОМУ СТИЛІ

ОСОБЛИВОСТІ ТЕКСТИЛЬНОГО ОФОРМЛЕННЯ ІНТЕР’ЄРУ В СКАНДИНАВСЬКОМУ СТИЛІ

ВІНТАЖ - СТИЛЬ "ЗІ СКРИНІ"

СТИЛЬ МІНІМАЛІЗМ В ІНТЕР’ЄРІ

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.