Класичні інтер'єри - розкішно і модно

ТЕКСТИЛЬ У ІНТЕР'ЄРІ

Класичні інтер'єри - розкішно і модно

Симетрія, стриманість колірної гами, різноманітність декору і особлива гармонія, краса і функціональність - ось основні характеристики сучасного класичного стилю.

Як би дивно це не звучало, але класика підійде практично для всіх об'єктів - і для офісів, і для ресторанів, і для кафе або готелів, квартир або заміських будинків.

Якщо раніше класика була відображенням помпезності і розкоші, вона рясніла золотом і оксамитом, то сучасна класика полюбляє приглушені кольори і помірну контрастність. Наприклад, основними кольорами таких приміщень стали кремові, слонової кістки, бежевий кольори. Занадто яскравий інтер'єр - це вже не тільки не модно, але і вважається несмаком. Акцентом класичного інтер'єру стануть благородні синій, бордовий, коричневий кольори. Стіни пропонуємо зробити однотонними приємного пастельного відтінку або прикрасити їх тканинними панелями (ROSANA EMILY, CLASSIC, VENEZIA).

МЕБЛІ

Меблі в класичних інтер'єрах повинна бути виразною, масивною, з використанням багатьох матеріалів, натурального дерева або кованих елементів. Трохи чудернацькі резьбленні ніжки, декоративні цвяхи ... Якщо ж ми говоримо про оббивку, то це може бути велюр (колекції ABEL, NESSINO, MIDORI), жаккард (ROSANA EMILY), гобелен (FLORE). Окремої розмови заслуговують шкіряні меблі в класичних інтер'єрах - вона дійсно солідно і вигідно дивляться і все частіше, щоб підкреслити статус приміщення дизайнери вибирають саме шкіру. (Вибрати і замовити шкіру для оббивки і перетяжки меблів Ви можете в нашому каталозі перейшовши за посиланням http://interior-fabrics.com.ua/ua/fabric/material/113

Класичний інтер'єр не уявиш без паркету, елементів з каменю та дерева, статуеток, скульптур і картин. Ще одним обов'язковим атрибутом став годинник - камінний, настільний або напольний.

ШТОРИ

У класичному інтер'єрі штори, портьєри або гардини повинні бути пишними і урочистими, найчастіше з ламбрекенами, підхватами, шнурами, бахромою, рюшами і китицями. Для штор підійдуть як шовк, так і тафта і велюр. Форма штор може бути дуже різною, вони можуть об'єднувати кілька тканин або навіть більше. (Тканини в дамаск HENRIETTE, шовк INDIAN SILK, велюр SAMINA, жаккард CLASSIC, VENEZIA, сатин FLORIDA, тафта GIOCONDA, блекаут LUNA, PALLAS, CASSIOPEIA)

Часто в такому інтер'єрі розміщують камін. До речі, світлу в класичних інтер'єрах відводиться особлива роль, його має бути багато. Часто дизайнери використовують свічники, лампи, люстри, бра.

Так що бути класичним зовсім означає бути старомодним. Навіть навпаки)

Компанія Interior Fabrics є офіційним представником Italvelluti в Україні.

Читайте також:

КАНТРІ СТИЛЬ – СПОГАДИ СІЛЬСЬКОГО ДИТИНСТВА

ОФОРМЛЕННЯ ІНТЕР’ЄРУ ТЕКСТИЛЕМ В МОРСЬКОМУ СТИЛІ

ОСОБЛИВОСТІ ТЕКСТИЛЬНОГО ОФОРМЛЕННЯ ІНТЕР’ЄРУ В СКАНДИНАВСЬКОМУ СТИЛІ

ВІНТАЖ - СТИЛЬ "ЗІ СКРИНІ"

СТИЛЬ МІНІМАЛІЗМ В ІНТЕР’ЄРІ

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.