Колекція італійських меблевих тканин API - трендова виразна текстура бджолині соти

КАТАЛОГИ

Колекція італійських меблевих тканин API - трендова виразна текстура бджолині соти

API

Вага: 600 г / мп
Ширина: 138/140 см
Склад: 72% поліестер, 16% поліпропілен, 9% бавовна, 2% поліакрил, 1% af
Тест на стирання: 60 000 циклів
Колірна гама: 16 тонів.

Бджолина тема, точніше своєрідний малюнок сот представлений в дизайні колекції однотонної оббивки - API (термін api в тектоніці - стільникова будова). Художню ідею дизайнерів також підсилюють домінанти колірної гами - медові відтінки, тонко врівноважені сіро-синіми і сіро-коричневими.
Колекція API привертає до себе увагу саме простотою, візуальної грубістю, особливою ​​текстурою тканини, яка викликає асоціації з натуральними екологічно чистими матеріалами, котрі використовуються в традиційному ткацтві. За типом тканина - рогожка з виразною фактурою комірок на лицьовій стороні і рівним виворотом. Синтетичні нитки в її складі покращують експлуатаційні характеристики: вона щільна, досить важка і добре зберігає форму.

Завдяки комбінованому сировинному складові і структурі пряжі меблева тканина відчувається як натуральна. Використання бавовняного і акрилового волокна надає їй м'якості і «домашності». У структурі API беруть участь тонка основа (поліестер) і два види піткання - об'ємний слабо кручений (іноді меланжевий) і тонкий ґрунтовий. У більшості пропонованих варіантів для посилення виразності фактури "сот" використана основа контрастного тону.

У роботі з API для виробників м'яких меблів важливо врахувати два моменти: по-перше, використання товстої оббивки доречно переважно для рівних поверхонь, що виключають драпірування, складні обводи і дрібні деталі; по-друге, не дивлячись на високу щільність тканини при розкрої вона "сипеться", що потребує додаткового зміцнення зрізів і швів. Подібно до всіх аналогічних синтетичних тканин з "Zero Spot System" тканина легка і практична у догляді, бруд не збирається і не проникає в глибину її структури, не утворює плям.

Колекція співзвучна з модними стильовими напрямками в житлі - мінімалізм, еко, етніка, прованс, кантрі. Пріоритетне завдання Італвеллюті (Italvelluti) - створення екологічно чистого продукту (без формальдегіду) - також знайшло своє втілення в колекції API. Тому особливо доцільно застосування рогожки в меблях для відпочинку і сну. Спокійні натуральні кольори створюють відчуття гармонії з природою і самим собою, що дуже необхідно для повноцінного відпочинку.

Для створення сучасного інтер'єру, який продемонструє хороший смак господаря, зовсім необов'язково мати великі кошти. Простота форми, особлива структура тканини API прикрасять інтер'єр, роблячи його найбільш наближеним до природи, затишним і по-сімейному добрим.

Interior Fabrics є офіційним представником Italvelluti в Україні. З приводу замовлення та придбання меблевих оббивочних тканин Italvelluti прохання звертатися до наших менеджерів за контактами вказаними на сайті. 

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.