Меблева оббивка VELLO - зовсім як вовна, навіть краще

КАТАЛОГИ

Меблева оббивка VELLO - зовсім як вовна, навіть краще

VELLO

Вага: 510 г/мп
Ширина: 138/140 см
Склад: 100 % поліестер
Тест на стирання: 100 000 циклів
Кольорова гама: 15 тонів.

За модною європейською тенденціэю 2016 року - використання вовни в меблевих тканинах - Італвеллюті створив колекцію однотонних Vello.

Ідейну концепцію компанії також підтверджує назва колекції (один з варіантів перекладу vello - вовняна пряжа або тканина). Переливами кольору, м'якістю і фактурою вони схожі на вовняний костюмний твід. Але споживчі та фізико-технічні властивості цієї 100%-вої поліестрової оббивки набагато перевершують її візуальний аналог.

Для найкращої зорової схожості дизайнери використовували спеціальний прийом, де всі нитки піткання й основи поєднуються м'яким нюансом і незначною градацією тону, що створює ефект меланжу. На перший погляд це тканина з класичним ортогональним переплетенням, створеним об'ємними (текстуруваними) меланжевими нитками основи і піткання. Але в дійсності це складна двошарова тканина з набором різних за фактурою і об'ємом ниток, а також з досить значною вагою.

М'які пухнасті нитки на лицьовій стороні Vello підсилюють приємні тактильні відчуття і сприяють комфортному відпочинку. У той же час виворіт залишається рівним і гладким. Завдяки великій щільності оббивки і рівності вивороту тканина зручна в роботі і експлуатації: вона добре тримає форму на жорстких поверхнях, витримує сильні механічні дії, стійка до розтягування і розриву шва.

Тут, як і у більшості останніх колекцій Італвеллюті, використана технологія повного захисту тканини від мокрих і сухих забруднень (Zero Spot system). Тому оббивка невибаглива в догляді, і навіть в найбільш непередбачуваній ситуації врятує проста волога губка.

Колекція Vello представлена ​​широкою палітрою тонів, як традиційних - теплих і сірих, так і ультрамодних - кольору червоного вина і глибокої води (блакиті). Вона розкривається в моделях модерного напрямку (еко, хай-тек, мінімалізм), також сподобається поціновувачам стриманої класики.

Високі показники зносостійкості оббивки оцінять також виробники меблів громадського користування. Дотримуючись трендових напрямків ХХI століття компанія створила екологічно чисту тканину (без обробки формальдегідом), що, безперечно, розширить коло її симпатиків. М'яка і дивовижна Vello, завдяки своїй текстурі подарує вашому інтер'єру неповторне відчуття затишку, а її візуальна рукотворность додасть оригінальності і камерності меблів.

Щоб замовити тканини з колекції VELLO звертайтеся до нас електронною поштою або телефоном, вказаними в розділі КОНТАКТИ

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.