Мінімалізм – все геніальне є простим

ТЕКСТИЛЬ У ІНТЕР'ЄРІ

Мінімалізм – все геніальне є простим

 

Лаконічність і простота, вільний простір й лише найпотрібніші речі – саме так проявляє себе мінімалізм – стиль, який оселився у домах й серцях мільйонів.

Суть цього напряму – це аскетизм, комфорт й есенціалізм. Хочете створити мінімалістичний інтер’єр, тоді добре подумайте без чого й справді не можна обійтись, а все решта – геть.

Є декілька правил, які, на наш погляд, допоможуть перетворити хаотичний простір у мінімалістичне гніздечко.

1. Світло і вільний простір

Інтер’єр має дихати. Дрібний крам, сувеніри, десятки фоторамок чи картин візуально навантажують приміщення. Тому ці речі варто переселити у інший простір. Меблі та техніку також краще заховати від зацікавлених поглядів, вмонтувавши їх у спеціальні ніші.

Щодо декору, то ідеальним оформленням мінімалістичного інтер’єру стане легкий прозорий тюль. Він дозволить світлу без перешкод проникнути в кімнату. Базові колекції вуалі TRANSPARENT та PATTERN стануть ідеальним інструментом для реалізації такого задуму.  


                                                                                                                  TRANSPARENT Сollection

2. Пастельні кольори

Мінімалізм – стиль спокою й рівноваги. Він передбачає нейтральну палітру й натуральність у всіх її проявах. Традиційно використовується не більше трьох кольорів. Класична комбінація –  молочний та коричневий.

Дехто вважає таке поєднання вже пройденим етапом, та, як не крути, це найбільш приємна оку гама. Дискусії на тему використання бежевого в інтер’єрі точаться вже не один рік. Думки розходяться. А про усі аргументи за і проти бежевого більш детально читайте у нашій статті.

3. Прямі лінії

Геометрія, геометрія і ще раз геометрія – це найкраща подруга мінімалізму. Забудьте про вензелі, дамаск і вітіюваті орнаменти. Чим простіші форми, тим гармонічніший інтер’єр. PICTOR, HYDRA, URSA, CORVUS – ці тканини є справжнім еталоном мінімалізму. Стримана гама, зрозумілі форми й натуральні волокна – колекція PICTOR ідеальна для створення небагатослівного, але виразного простору.


                                                                                                                     PICTOR Collection

4. Комбінація натуральних та інноваційних матеріалів

Для мінімалістичного інтер’єру підійдуть і дерево, і скло, і навіть пластик. Та важливо дотримуватись одного правила – не переборщити з чимось одним. Щодо текстилю – діє аналогічне правило – можна комбінувати і натуральні, і синтетичні волокна.

Головне, щоб тканини були практичними. Поліестрова супертканина Persempra та натуральна колекція nClean стануть стильним і функціональним рішенням для мінімалістичних меблів.

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.