Неприборканість і таємничість візерунка. Оббивні тканини NEPAL і PATCHWORK – переворот у світі меблевої індустрії Європи.

ОББИВНІ МЕБЛЕВІ ТКАНИНИ

Неприборканість і таємничість візерунка. Оббивні тканини NEPAL і PATCHWORK – переворот у світі меблевої індустрії Європи.

NEPAL і PATCHWORK – дві революційні колекції в світі меблевих тканин! Ніякої симетрії і закономірності в патерні, хаос, вибух, нагромадження візерунків і відтінків – називайте, як хочете! «Вловити» візерунок, зловити його поглядом – отак відразу – практично неможливо. Різні деталі, складові малюнку, нібито напливають і затуляють один одного. Через це створюється ефект рухомого патерну! «Пливучий» візерунок на дивані «класичного крою» виглядає зухвало і провокаційно!

Хто б міг зважитися на таку зухвалість і перевернути меблевий ринок догори пригом? Звичайно, непосиди-італійці! Подібні експерименти публіка спочатку сприймає скептично. Але рано чи пізно серце розтане. Адже встояти перед тією жвавістю і нестримною енергією, які випромінюють тканини PATCHWORK і NEPAL – неможливо

Почнемо з того, що європейському виробникові не просто зважитися на те, щоб впровадити в асортимент щось незвичне, щось таке, що кардинально відрізнятиметься від іншої продукції, щось зовсім не європейське. Крім того, так, італійці знаються на своїй справі, їх заслужено вважають найбільш стильною нацією в Європі, але одне – класична італійська мода, і зовсім інше – це Азія, Африка, екзотичні країни...

PATCHWORK і NEPAL – дві ризикові колекції, але напрочуд успішні! PATCHWORK – це відверта Африка і за поєднанням кольорів, і за добіркою візерунків. Назва колекції NEPAL говорить сама за себе, це щось менш кидке, але більш таємниче, чаклунське. PATCHWORK – різка, «гостра» тканина. NEPAL – плавна, хвиляста. Вони дуже схожі і водночас зовсім різні. Обидві мають високі експлуатаційні показники, стійкі перед забрудненнями, легко і просто чистяться, а також перуться (якщо ви вирішили зшити з цих тканин чохли для меблів)!

Меблі в таких тканинах, як NEPAL і PATCHWORK, барвисті, помітні, з першого погляду «нав'язливі», насправді, легко вливаються в яскравий інтер'єр, і в поєднанні іншими предметами інтер’єру виглядають органічно. Що стосується нейтральних інтер'єрів, спокійних і стриманих, такі меблі можуть стати дуже дієвим акцентом у приміщенні, який допоможе іншим меблям і предметам у кімнаті «заграти» зовсім інакше.

Не бійтеся експериментувати, як цього не побоялися італійські дизайнери – адже вони перемогли! Додайте трохи шалу вашому інтер'єру, і все навколо засяє. Часом інтер'єру просто не вистачає чогось химерного, такого, як PATCHWORK і NEPAL, і все навколо постане перед вами в іншому світлі. Головне, не боятися змін. Адже вони катастрофічно необхідні! І людям, і інтер'єрам! Переглянути колекції PATCHWORK і NEPAL 

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.