Новий рік - нові цілі - нові працівники - нові ідеї

НОВИНИ

Новий рік - нові цілі - нові працівники - нові ідеї

Компанія Interior Fabrics особливу увагу приділяє створенню вільної та творчої атмосфери, котра б сприяла розкриттю здібностей та талантів. Наші працівники шиють та моделюють одяг, виготовляють неймовірні ляльки та прикраси, малюють та  пишуть поезію. Дещо ви вже бачили на наших сторінках у соцмережах, зокрема у Facebook, Vkontakte, Google+

Нещодавно до нашої команди долучилась молода, перспективна та цілеспрямована дизайнерака та архітекторка Христина Дубницька. Вона займатиметься оформленням інтер’єрів наших шоу-румів та предметним дизайном.

Сьогодні ми поговоримо про створений Христиною експозиційний міні-макет виставкової мобільної стійки для нашої компанії Interior Fabrics.

- Що Вас надихнуло на створення цього міні-макету?

- Натхнення у простих речах! Для вирішення поставленого завдання вирішила підійти дещо творче, тому моя презентація ідеї стенду меблевих тканин складалася не тільки з картинок. Для того щоб зрозуміти модель потрібно її спорудити. Надихнула картинка, де з маленької скребки зробили маленький вішак. А чому б ні? Ще за часів навчання в університеті в інституті Архітектури часто доводилося на практиці показувати сприйняття об’ємів, виконуючи макети проектованих будівель чи споруд. От я і вирішила свою ідею подати у вигляді міні-макету мобільної стійки для тканин.

- У чому полягає ідея цієї стійки?

- Ідея полягає у тому, що стійка збірно-розбірна, складається з двох дерев’яних драбин, на сходинках яких можна, за допомогою дерев’яних плит, робити полиці для каталогів, рулонів тканин чи готових виробів, подушок тощо.  Для клієнта важливо, щоб був вільний доступ та можливість хорошого огляду товару. Незалежно від місця розміщення у приміщенні доступ до товарів можливий з усіх сторін.

- Розкажіть детальніше про конструкцію

- Дерев’яні полиці можуть бути двох видів. Перший: суто на ширину драбинки, опираючись на сходинки. Другий – довжиною як драбина, опираючись на сходинки двох драбин, що дозволяє використати більшу площу для розміщення експонатів. Пропорційно по ширині та висоті відносно розмірів драбини. Легко транспортується, швидко розкладається, не потрібно спеціальних навичок.  Зверху розміщується дерев’яна балка-карниз, на яку можуть бути вивішені тканини на вішаках або довгі каталоги продукції.

Що Ви порадите/побажаєте партнерам та клієнтам Interior Fabrics?

Основна ідея у створенні предмета – простота використання простору та часу! Надихайтесь!

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.