Нове – добре забуте старе або геометрія знову в тренді?

ТЕКСТИЛЬ У ІНТЕР'ЄРІ

Нове – добре забуте старе або геометрія знову в тренді?

 

На сьогодні, бути «в тренді» легко - треба бути самобутнім, слідкувати за новими цікавинками та не боятись експериментувати. Сучасні заклики арт індустрії прості - грайтесь з формами та фактурами, порушуйте правила та відходите від стандартів.

Поринувши в цю атмосферу свободи, відчуваєш подих минулого – відлуння 70-х, коли всі прагнули бути унікальними та неповторними, сміливо поєднували непоєднуване. Епоха хіппі не диктувала правил, тим самим дозволяла вільно самовиражатись. Інтер’єри цього періоду були наповнені світлом, яскравими плямами, колоритним текстилем, а головне безкінечними геометричними орнаментами. Божевільні ромби та трикутники, ексцентричні лінії, космічні кружечки і цятки, хаотичні прямокутники і зигзаги –  з них сьогодні активно черпають натхнення дизайнери та декоратори.

Шляхів, як втілити в життя експресію і колір 70-х - безліч. Щоб перетворити звиклу кімнату у щось справді незвичне та трендове, варто лиш доповнити її кількома смачними акцентами.До прикладу, використання незвичних принтів на шторах чи килимі. Пригодяться також й м’які меблі та покривала з виразними геометричними патернами. А барвисте текстильне панно освіжить пастельні стіни традиційного інтер’єру.

Для втілення такого задуму використовуйте тканини з колекцій TIZIANO чи CLEO, які пасують як до класичних інтер’єрів, так й до сучасних. М’який диванчик, виконаний у ненав’язливих ромбах та лініях або ж крісло в дивакуватих трикутниках, непомітно вдосконалять простір навколо.

Якщо маєте на меті оживити оселю – додайте трохи експресії «піксельними» кріслами або ж грайливою кушеткою. Вдалою оздобою для них стане смілива HORACIO або ж мелодійна CHIARA. Кімната вмить наповниться музикою та енергією.

Експериментуйте, але зважайте, що інтер’єр, в першу чергу, має приносити задоволення власнику, а не бути у тренді.

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.