Потрібні каталоги? Як завжди «на вчора»? Замовляйте на сайті!

НОВИНИ

Потрібні каталоги? Як завжди «на вчора»? Замовляйте на сайті!

Шановні Партнери! Пригадуєте, як за будь-якої погоди, часом і не зовсім по дорозі, Вам доводилося їхати до шоу-руму, аби взяти кілька потрібних каталогів зі зразками обраних Вами тканин. Тепер Ви  можете підбирати та купувати тканини, замовляти каталоги та завантажувати патерни тканин просто зі свого комп’ютера, ноутбуку, планшету чи телефону. Це економить Ваш час, зусилля та кошти – ось що ми чуємо від наших клієнтів.

Ці та інші корисні функції доступні лише зареєстрованим користувачам, котрі мають на сайті статус Партнер. Замовляючи каталог Ви маєте можливість обрати потрібний та вигідний Вам варіант співпраці: викуп каталогу, отримання каталогу на умовах відповідального зберігання чи безкоштовне отримання до трьох каталогів одночасно на термін до семи днів. При потребі Ви можете скорегувати час користування каталогами зі своїм менеджером. Єдині Ваші витрати – на доставку (оплата отримання та повернення каталогів).

Нещодавно ми допрацювали функцію замовлення каталогів, скоротивши до мінімуму потребу в особистому контакті з менеджером та спростивши до максимуму весь процес. Ви все замовляєте на сайті, а опісля відправки каталогів кур’єрською поштою отримуєте sms з номером декларації.

Ми і надалі працюватимемо над оптимізацією сайту.  За останній рік ми додали функцію «Замовлення підбору тканин», «Замовлення каталогу», створили сторінку Топ товарів, об’єднавши у папки тканини за різними характеристиками. В планах ще багато корисних змін та новацій, а тому, будемо Вам щиро вдячні за коментарі та побажання.

Ми працюємо для Вас, і працюємо над тим, аби запропонувати Вам найкращий в Україні сервіс, вибір, якість.

Дякуємо, що Ви з нами! Спробуйте скористатися новими функціями нашого сайті та переконайтеся, що це просто, зручно та вигідно!

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.