Поп-арт – вибух барв, емоцій і ексцентризму

ТЕКСТИЛЬ У ІНТЕР'ЄРІ

Поп-арт – вибух барв, емоцій і ексцентризму

 

Стиль поп-арт – це драйв, яскраві кольори і непереборна енергія, яка лине з кожного предмету інтер’єру. Цей стиль створений сміливими для сміливих. Кожен гість поп-арт простору, хоче він цього чи не хоче, отримує безмежний заряд позитиву і емоцій. Чим же цей стиль такий особливий? Давайте читати разом!

Поп-арт має одну визначальну ознаку – він презентує споживчі товари, як витвори мистецтва. Газети на стінах, килими з коміксами, логотипи відомих брендів на меблях та шторах – це все властиво поп-арту. Так, ви правильно мислите – це, на перший погляд, дещо безглуздо, але без цього він би не був таким особливим. 

- Яскрава обгортка харизматичної суті

Дослівний переклад поп-арту – це популярне мистецтво. Та його доволі часто асоціюють із рекламою. А все тому, що поп-арт одразу помітно. Він вміє привернути увагу й затримати її надовго. Хоч поп-арт і називають стилем «антисмак» – він оселився у домівках мільйонів.


                                                                                                                         HORACIO

Хочете створити справжній поп-арт простір – обирайте світлий фон й розкидайте по ньому флуорисцентні кольори, геометричні патерни й повторювані малюнки! Контрастна піксельна оббивка HORACIO та 3D-штори SALSA стануть ідеальними інструментами для втілення ваших поп-ідей.


                                                                                                                           SALSA

- Три "К" поп-арту

Кумири. Використання портретів відомих персон – ще одна яскрава особливість поп-арту. Мабуть, кожен другий простір цього стилю є прикрашений різнобарвними Мерилін Монро або Че Гаваро. А щоб примножити ефектність, їхні портрети дублюють у різних кольорах.

Комікси. Це один з найпоширеніших прийомів декору в стилі поп-арт. Цілі історії оживають на стінах, підлозі та меблях. А що найцікавіше, цей спосіб дозволяє розказати не лише про відомих американських героїв, таких як Супермен чи Людина-павук – сучасні технології дозволяють створити комікс і про самих власників інтер'єру.

Контраст. Чим більше гри кольору, тіней та фактур, тим краще. Неоновий жовтий з червоним, зелений з кислотно-рожевим, голубий з чорним – підійдуть усі найбожевільніші комбінації. Та варто зважити на те, що інтер’єр буде стильним лише тоді, коли вибух барв буде точковий. Не потрібно одягати у веселку все навколо. Одного модернового крісла огорнутого в TOGO буде достатньо.


                                                                                                                             TOGO

- Поп-арт матеріали

Пластик, синтетика, метал та скло – це ідеальна комбінація для поп-арту. Цей стиль відрізняється від інших тим, що не боїться підкреслювати штучність предметів, не намагається прикрасити речі. Він показує їхню справжню сутність.

Поп-арт – це своєрідний протест проти сучасного сірого й безликого світу. Це стиль без меж. Його треба творити так, як відчуваєш і ніколи не помилишся.

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.