Презентуємо новинки каталогу: вовна, бавовна, льон, шовк

НОВИНИ

Презентуємо новинки каталогу: вовна, бавовна, льон, шовк

Вовна

Особливо в осінньо-зимовий період ми так хочемо тепла та затишку. І, звичайно, для цього найкраще підійде вовна, як для одягу, так і для інтер’єру. Текстуру справжньої шерсті не сплутаєш ні з чим іншим – вона м’яка, ніжна, фактурна. У каталозі інтер’єрних тканин для меблів, штор та декору Interior Fabrics представлена колекція натуральної шерсті NORMA в чудовій кольоровій гамі. 

А вже у найближчий час наш каталог доповниться ще однією колекцією натуральної шерсті – тканини з шерсті альпака ALPACA. Це надзвичайно м’яка, тепла, міцна та еластична тканина. Важливим є те, що ця вовна є гіпоалергенною, що дозволяє її використовувати у будь-яких за призначенням приміщеннях. 

Шовк 

Шовк ніби створений аби принести у інтер’єр чуттєвість, настрій, легкість та розкіш. Без сумніву, шовкові штори виглядають дуже витончено. Загалом у наших колекціях шовку є кількасот кольорів, і сьогодні пропонуємо Вашій увазі яскраву палітру кольорів дикого шовку з колекції INDIAN SILK. 

Шовк надзвичайно актуальний у еко-стилі, східному та сучасному інтер’єрах. І на подушках, і на шторах, і на стінах шовк буде виглядати доречно та ошатно. 

Льон 

Льон завдяки природнім властивостям залишається фаворитом серед тканин для оформлення інтер’єрів. Без сумніву, ні стиль кантрі, ні еко-стиль, не можуть існувати без цієї м’якої та екологічної тканини. На підтвердження цього презентуємо колекцію грубих лляних тканин PROVENCE. Тканина може використовуватися як для оббивки меблів, так і для пошиття штор чи інших елементів декору інтер’єру. 

І, трішки забігаючи наперед, скажемо, що вже незабаром у каталозі з’явиться фантастична сучасна колекція надзвичайно легкого та тоненького шторного льону VACSO. 

Бавовна 

Можна без перебільшення стверджувати, що саме бавовна є королевою нашого побуту і найбільш поширеною та улюбленою тканиною у оформленні інтер’єрів. Саме тому ми приділили особливу увагу саме натуральним портьєрним тканинам з бавовни. 

Стримані патерни в скандинавському стилі тканин у колекціях AROSA, LAUSANNE , ZERMATT; яскрава літня колекція SUNFLOWER; 100% бавовняна тканина, котра нагадує льон - ELAN; різноманітні квіткові патерни SUSANE, GABRIEL DELFT, GABRIEL SUMMER; сучасні рисунки на тканинах з колекції ETER

Якщо Ви не знайшли у нашому каталозі саме такої тканини, котру шукали, зверніться до нас на пошту info@interior-fabrics.com.ua або телефонуйте +380 94 440 04 49 

Шануйте себе та свій час, обирайте найкращі пропозиції у нашому каталозі! Зареєстровані користувачі купують зі знижками до 80%!

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.