Принт «гусяча лапка» б'є всі рекорди на виставці iSaloni 2015

НОВИНИ

Принт «гусяча лапка» б'є всі рекорди на виставці iSaloni 2015

З 14 по 19 квітня в Мілані проходить чергова меблева виставка iSaloni 2015. Це найочікуваніша подія для всіх представників профільного меблевого та інтер'єрного ринків. Тисячі учасників і сотні тисяч відвідувачів з усього світу, така статистика краще за всіх говорить про важливість та безперечне лідерство цієї виставки. Люди їдуть туди за ідеями, новинками та натхненням.

Що ми побачили в Мілані в цьому році? Як і слід було очікувати в період світової кризи, особливих дизайнерських ноу-хау не відбулося. На ринку експериментують обережно і акуратно. Більшість стендів – це акуратно підкориговані минулорічні.

Якщо говорити про тенденції представлені на виставці, то тканини на меблях стали більш «гламурними», «теплими» і «добрими». З'явилося багато цікавих нових поєднань фактур. Домінують мікрофібри, мікровелюри (оксамит) і дуже багато вовни і до неї подібних тканин. Льон починає відходити на «задній план». Колірні рішення стають з одного боку більш виразні, а з іншого носять концептуальний характер. Лідером серед патернів, звичайно, є «гусяча лапка» та легкі геометричні малюнки.

Щодо самих меблів, то вони стали, все таки, більш соціально «прилизаними»; назовні повилазили шви, але їх виконання дуже і дуже акуратно-стримане; з'явилася родзинка у вигляді змійок і замків, додалися красиві строчки і ґудзики. Одним словом, ринок продовжує формуватися під споживача, шукає свій підхід і форми донесення затишної атмосфери. Проте як зазвичай, італійська виставка – це бездоганний смак, актуальність і естетичне задоволення.

Більше про виставку читайте тут salonemilano.it

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.