Шлях до потрібної тканини ... в один клік

НОВИНИ

Шлях до потрібної тканини ... в один клік

Ви вже точно знаєте, що для дивана у вітальні ви виберете мікрофібру, тому що біля вас полежати на мякеньких подушках любить і ваш котик. А в спальні на вікно крім прозорого тюлю обов'язково повісите світлонепроникну тканину блекаут (blackout) - бо не поспати трохи довше у вихідні, просто гріх. Для текстильного декорування дитячої кімнати Ви обов'язково купите льон або бавовняну тканину - безпека дітей і натуральність тканини тут понад усе. А ще для відпочинку улюбленої тещі ви зробите в саду альтанку і шезлонг, ... а для оббивки виберете спеціальні тканини аутдор (outdoor), які не боятися прямих сонячних променів.

Тепер, зайти в потрібний розділ інтернет-магазину порт'єрних і меблевих тканин Interior Fabrics ви можете прямо з головної сторінки - скористайтеся випадаючим меню і відразу перейділь до розділу потрібних порт'єрних, тюлевих, меблевих тканин, шкіри, шкірозамінника або шторної і меблевої фурнітури.

Далі, гортаючи каталог, знайдіть потрібну тканину або скористайтеся меню зліва і відфільтруйте результати, наприклад, за кольором і малюнком. Зайшовши на сторінку кожної конкретної тканини ви можете легко дізнатися всю потрібну інформацію - її ціну (на сайті представлені роздрібні ціни, після реєстрації Ви можете отримати статус Партнер і доступ до партнерських цін), склад, ширину, вагу і інші характеристики. Також Ви відразу бачите і попередні терміни доставки.

Мінімальне замовлення від 50 см. На оптові партії порт'єрних, шторних і тюлевих тканин ми готові робити додаткові знижки - напишіть нам на пошту і ми підготуємо пропозицію саме під ваш запит. Пропонуємо ознайомитися з Переваги роботи з нами для В2В а також з Умови співпраці. Якщо Ви хочете дізнатися як замовити тканини або каталог, зв'язатися з менеджером або зареєструватися на сайті, запрошуємо до розділу Питання-Відповіді.

Ну, і звичайно, пропонуємо випробувати нове меню на головній сторінці сайту Interior Fabrics.

Будьте сміливими, живіть новаторськими і креативними ідеями, творіть і надихайтеся з Interior Fabrics!

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.