Наймолодший інтер'єрний стиль Ф'южн - стиль-експеримент

ТЕКСТИЛЬ У ІНТЕР'ЄРІ

Наймолодший інтер'єрний стиль Ф'южн - стиль-експеримент

Стиль ф'южн наче фонтан емоцій, а, тому він не визнає сірості і безликості, а обирає насичені кольори (м'ятний, фісташковий, коричневий, перловий, золотий), цікаві і гарні їх поєднання, наприклад, лимонний і блакитний, салатовий і білий, коричневий і кадмій, пісочний і фуксія, помаранчевий і синій.

Цей стиль гідно оцінять творчі люди, які люблять епатажність, не бояться експериментів. Ви можете без зазору совісті з'єднати в одній кімнаті гусячу лапку PEDRO з подушкою в яскраві квіти FANCY FIORE, пуф в дрібну смужку з RIGA JAPAN і штори з тканини блекаут NIGEL, LUNA, CASSIOPEIA, PALLAS. Або, наприклад, диван з тканини з ефектом біколор PANAREA або POSITANO з шовковими шторами INDIAN SILK. Ще один цікавий і сміливий варіант - диван оббитий італійським велюром з колекції NESSINO або ABEL, а для штор - оригінальна перфорована тканину EBONY.

Стиль ф’южн полюбляє дрібні деталі, а тому рекомендуємо використовувати меблеву і шторну фурнітуру - цвяхи, ґудзики, шнури, тасьму, кисті.

При оформлення вітальні, спальні, дитячої або кухні у стилі ф'южн рекомендуємо особливу увагу звернути на стіни і світильники. У цьому стилі стіни - це полотно творця, на якому ми можемо бачити різні візерунки, звірині принти, виразні квіти, текстуру натурального дерева або звичну нам цегляну кладку. Стіни можна і задрапірувати, навіть тканинами в Дамаск (HENRIETTE) або у виразні квіти (GABRIEL). Такими оригінальними шпалерами з тканини Ви можете оформити як одну стіну, так і декілька, або прикрасити тканиною частину однієї стіни, таким чином зробивши оригінальне панно. Як варіант, можна використовувати і фотошпалери.

Якщо ж Ви вирішили зробити стіни непомітного спокійного кольору, то прикрасьте їх великими картинами, поличками з вазочками, ляльками, масками ...

Меблі

В одній кімнаті можна поставити кілька абсолютно різних стільців, з'єднати в одному ансамблі тумбочку в стилі хай-тек з класичним диваном, буфет в стилі кантрі з пуфами у стилі модерн. Ще один оригінальний прийом - чохли на меблі зі шкіри. Спробуйте, і Ви будете приємно здивовані результатом.

Штори

Зі шторами в стилі ф'южн повна свобода. Обирайте на свій смак - класичні або французькі штори, римські або японські, рулонні, штори з вилогами, з ламбрекенами, симетричні або асиметричні. Однотонні або в динамічну смужку, в квіти або геометричний малюнок. Найкращим варіантом будуть штори або портьєри, які найкраще пасують до Ваших уявлень про ідеально красивий та  затишний будинок.
Перейти в каталог тканин для штор, портьєр, фіранок.

І наостанок хочемо ще раз повторити, що ф’южн - це експеримент і вільний політ фантазії. Інтер'єр в стилі ф'южн це весело і оригінально. Ми впевнені, Вам цей стиль точно сподобається!

P. S.: Компанія Interior Fabrics є офіційним представником Italvelluti в Україні.

Читайте також:

СТИЛЬ ПОП-АРТ В ІНТЕР’ЄРІ

АВАНГАРДНИЙ СТИЛЬ В ІНТЕР’ЄРІ – СМІЛИВИЙ НАПРЯМОК СУЧАСНОСТІ

СХІДНИЙ СТИЛЬ В ІНТЕР’ЄРІ

СТИЛЬ ПРОВАНС В ІНТЕР’ЄРІ – ПРИРОДНА РОМАНТИКА

ГОТИКА – ТАЄМНИЧА КРАСА СЕРЕДНЬОВІЧЧЯ У ВИШУКАНІЙ СУЧАСНІЙ ОПРАВІ

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.