Спеціальні оббивні тканини для оформлення інтер'єрів сегменту HoReCa

ОББИВНІ МЕБЛЕВІ ТКАНИНИ

Спеціальні оббивні тканини для оформлення інтер'єрів сегменту HoReCa

Компанія Interior Fabrics з 1995 року поставляє в Україну якісний європейський продукт, а саме меблеві, шторні тканини, басонні вироби та фурнітуру. В асортименті напрямку «Матеріали для меблів» представлені: меблеві тканини, натуральна і штучна шкіра, спеціальні тканини та меблева фурнітура (цвяхи, цвяхові стрічки, шнури ...).

Розглянемо три основні групи меблевої оббивки: делікатні меблеві тканини, тканини для повсякденної експлуатації і тканини для інтенсивної експлуатації. Кожна з яких включатиме вироби з натуральних, синтетичних і сумішевих волокон. Від збалансованого складу тканин залежать підсумкові експлуатаційні якості меблів.

Цикли Мартіндейла

Делікатність тканини визначається тестом на стирання, вимірюваним в циклах Martindale (Мартіндейл).
Делікатними вважаються тканини з показниками менше 6 000 циклів Мартіндейла. Тканини для повсякденної експлуатації - це тканини з показником понад 6000 циклів Мартіндейла. Тканини для інтенсивного навантаження - це тканини для комерційних проектів, HoReCa - понад 20 000 циклів Мартіндейла.

Важливо звертати увагу на щільність плетіння. Від цього безпосередньо залежить зносостійкість тканини. Мінімальна межа щільності становить 200 г / кв.м. Якщо Martindale (Мартіндейл) дорівнює 20-30 тис., то тканина вважається придатною і надійною для сегменту HoReCa.

Пілінгуємість

Якісна тканина характеризується відсутністю пілінгу. Процес утворення катишків перевіряється в процесі визначення коефіцієнта Martindale. Якщо після 500 циклів катання абразиву по поверхні тканини катишки не утворюються, тканина визнається непілінгуємою і якісною.

«Розрив по шву»

Важливим показником, що характеризує меблеві тканини є «розрив по шву». На тканини під час лабораторних випробувань робиться шов, який піддається навантаженню. Для випробувань застосовується оцінка якості тканини, прошитої по нитках основи, а потім по нитках качка. Навантаження збільшується до того моменту, коли на тканині утворюється розрив, який згодом вимірюється.

В асортименті Interior Fabrics окремою категорією виділені тканини для комерційних проектів, у яких описані в статті показники мають максимально високі значення. Це, наприклад, меблеві колекції: жаккарди - Midori, Florida, Classic, Sene; натуральні - Country Style, Venezia; спеціальні - Aspen; шкіра - Barbaresco, I sapori del vino; кожзам - Incisa, Underground, Gentleman.

Наш асортимент налічує більше 20 000 позицій, а тому можемо з упевненістю сказати, що зможемо Вам запропонувати саме ту тканину, яку Ви шукайте. Звертайтеся! Будемо раді бачити Вас серед наших партнерів!

P. S.: Компанія Interior Fabrics є офіційним представником Italvelluti в Україні.

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.