Стиль Еклектика – це баланс між минулим і сьогоденням

ТЕКСТИЛЬ У ІНТЕР'ЄРІ

Стиль Еклектика – це баланс між минулим і сьогоденням

Особливості

У стилі Еклектика стіни та підлога зазвичай світлого кольору. Це забезпечить ідеальний фон для меблів в яскравих кольорах (диван або ліжко, шафа для одягу, стіл, книжкові шафи, крісла...). Еклектичний стиль – це поєднання старовинних та сучасних меблів. Важливо знайти спосіб, щоб зберегти баланс між минулим і сьогоденням. Еклектика вельми всеосяжна, вона здатна прийняти багато різних об'єктів, різночасових та різностилевих, проте, як ми вже і писали, головним завданням є отримання баланс, бо в іншому випадку ми можемо створити ефект хаосу. Робота з контрастами досить складна і справді залежить від чутливості і уяви людини. Рекомендуємо обрати Ваш улюблений стиль, потім дві або три речі, які будуть контрастувати та представлятимуть інший напрямок інтер’єрного дизайну. Результатом роботи буде індивідуальний, зручний і функціональний інтер'єр.

Текстиль

Можна прикрасити вікна та двері темними тканинами обшитими бахромою, кистями та за допомогою підхоплення утворити багаті складки. Акцентами на дивані можуть бути декоративні подушки, а на стіні - текстильні рамки. Рекомендуємо переглянути колекції: Rosana Emily, Indian Silk, Henriette, Natalia, Colombia, Palazzo Pitty, Midtown.

Меблі

Багато квартир у наш час умебльовано саме в Еклектичному стилі, його ще називають стилем молодого покоління. М'які меблі, а саме ліжко, диван чи крісло мають бути зручними та громіздкими зі стьоганою оббивкою та різьбленими фігурними ніжками. Біля сучасного дизайнерського крісла можна поставити антикварний столик. Щоб не стерти межі від Еклектики до Кітчу об'єднуйте предмети меблів кольором, фактурою та декоративними елементами. Рекомендуємо такі колекції: Shine, Patchwork (запитуйте у менеджера), Marengo, Amalfi, Senib, Serenata, Classic, шкірзамінники Incisa.

Еклектика – це вільний, демократичний стиль, котрий подарує Вашому помешканню особливу комфортну та затишну атмосферу та дозволить зібрати біля себе свої улюблені речі та історичні стилі… Це діалог середньовіччя з класицизмом, античності із сучасністю…

Пропонуємо Вам також прочитати про наступні стилі:

СТИЛЬ КІТЧ ДЛЯ ЛЮДЕЙ З ХОРОШИМ ПОЧУТТЯМ ГУМОРУ
СТИЛЬ КОНСТРУКТИВІЗМ – ЕСТЕТИЧНО ТА ПРАКТИЧНО
ІСТОРІЯ РОЗКОШІ ТА БАГАТСТВА - ІНТЕР'ЄРИ У СТИЛІ БАРОКО
ВІДКРИЙТЕ СЕКРЕТИ СТИЛЮ ФУТУРИЗМ
СЕКРЕТИ ОФОРМЛЕННЯ ІНЕТР'ЄРУ В СТИЛІ ЛОФТ

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.