Стиль Конструктивізм – естетично та практично

ТЕКСТИЛЬ У ІНТЕР'ЄРІ

Стиль Конструктивізм – естетично та практично

Назви стилів мають логічне пояснення, от, наприклад, конструктивізм з латині перекладається як побудова. Так історично склалось, що стиль виник кінець XIX – початок XX ст. у Нідерландах, а перша архітектурна споруда у Франції – Ейфелева вежа. Та, незважаючи на це, конструктивізм пов’язують з періодом радянського союзу.

Особливості

Конструктивізм ідеально підходить для маленьких квартир. Приміщення оформлені в цьому стилі виглядають оригінально та гармонійно, а в інтер’єрі всі речі естетичні та практичні. Відсутній ліпний декор, вмонтовані ніші з підсвітками. Основні кольори стилю досить обмежені – білий з чорним, металевий, сірий, червоний та жовтий. Стеля та стіни оштукатурені в однотонні кольори, на стінах картини, а на підлозі покладений паркет. Основні матеріали для передачі атмосфери стилю є дерево, камінь, скло, метал.

Меблі

Меблі в Конструктивізмі мають правильні геометричні форми (коло, трикутник, квадрат…) та є максимально зручними та функціональними (для сну або сидіння) споживачеві та виробникові. Основою є конструкція, а не художнє оформлення (візерунки, різьблення і т.д.). Наприклад, у спальні замість ліжка можна поставити розкладний диван. Для оббивки меблів пропонуємо – Turtle Bay, Midtown, Flipper.

Текстильне оформлення вікон

Великі вікна та світлий відтінок кольору стіни створюють ілюзію просторості, тому віконні прорізи вітальні прикрашають легким напівпрозорим тюлем. Для оформлення вікон рекомендуємо – Bianko Fresco, Maga, Struktury. У вітальні стіл прикрасить скатертина – Sona та ваза з квітами.  

До речі, грамотне оформлення приміщення у стилі Конструктивізм говорить про хороший смак та практичність господарів.

Запрошуємо відвідати наш новий розділ ТОП ТОВАРІВ, де Ви можете подивитись АКЦІЇ та НОВИНКИ, РЕКОМЕНДОВАНІ ТКАНИНИ та 20 НАЙПОПУЛЯРНІШИХ КАТАЛОГІВ.

Або ж скористайтесь фільтрами в розділі КАТАЛОГ. Ви можете обрати НАПРЯМОК: класика, сучасне, фольк, дитяче, спец. тканини. ПАТЕРН: клітинка, однотонні, смужка,квіткові/рослинні, тематичні, абстракція. КОЛІР: червоні, жовті, зелені, бірюзові, сині, фіолетові,фуксія, бежеві-коричневі, чорно-білі. МАТЕРІАЛ: бархат/велюр/мікровелюр, тюль, гобелен/жаккард, рогожка, натуральні/льон/бавовна, шовк/шерсть, тафта/сатин/атлас, спеціальні/outdoor/blackout, шкіра, шкірзамінник, шеніл, мікрофібра, підкладка. ТИП ЦІНИ: бюджетна,середня, преміум.

Компанія Interior Fabrics є офіційним представником Italvelluti в Україні.

Читайте також:

ВІДКРИЙТЕ СЕКРЕТИ ПРО СТИЛЬ ФУТУРИЗМ

АФРИКА ВДОМА. АФРИКАНСЬКИЙ СТИЛЬ В ІНТЕР’ЄРІ

ІНДІЙСЬКИЙ СТИЛЬ В ІНТЕР’ЄРІ – ОСОБЛИВОСТІ ТА СЕКРЕТИ

ІСТОРІЯ РОЗКОШІ ТА БАГАТСТВА - ІНТЕР'ЄРИ У СТИЛІ БАРОКО

АМЕРИКАНСЬКИЙ СТИЛЬ - ПРОСТО, ЗРУЧНО І КОМФОРТНО

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.