Стиль Поп-арт в інтер’єрі

ТЕКСТИЛЬ У ІНТЕР'ЄРІ

Стиль Поп-арт в інтер’єрі

Цей стиль приходить на зміну абстрактному експресіонізму, орієнтуючись на нову образність, що створюється ЗМІ та рекламою. Немає однозначного трактування стилю Поп-арт. Сам стиль складається з суперечностей та багатовимірних конфліктів символів, кольору та форми. Поп-арт утворює гармонійну фактуру реальності, смислів, відчуттів та вражень. Поп-арт породив наступні напрями у мистецтві: оптичне, кінетичне і ситуативне мистецтво.

Класичний декор інтер’єру в стилі Поп-арт — це графічний образ Мерилін Монро, комікси та інші елементи реклами. Якщо Енді Уорхол (США) своїми експериментами зводив нанівець значення образу, то Рой Ліхтенстайн (США) посилено виділяв образ з контексту. У Лондоні в 1956 році Річард Гамільтон (Британія) на виставці «This is Tomorrow» представив колаж «Що ж саме робить сучасні будинки такими іншими, такими привабливими», який вважається іконою британського Поп-арту. Італійський Поп-арт характерний іронічним прочитанням творів і напрямів мистецтва минулого. Тано Фесту створив кілька інтерпретацій виконання скульптури великого Мікеланджело, скульптура стає плоским елементом орнаменту в смужку або горошок.

Особливості:

•          використання яскравих тонів,

•          оформлення стін постерами кольорових коміксів,

•          функціональний простір,

•          присутність мінімалізму,

•          вмонтовані шафи, ніші,

•          зональне оформлення стін.

Текстиль

Використовується яскравий та простий текстиль, підібраний в основній кольоровій гамі, що підкреслює окрему концепцію комфорту. Саме для оформлення інтер’єру в стилі Поп-арт ми пропонуємо колекції тканин для пошиття штор – Carla, Sanford Orion.

Меблі

М’яким меблям характерні яскраві кольори оббивних тканин (один, а краще декілька в одному предметі), типові для 60-х років неординарні дивани та крісла округлих форм, пуфи та невеликі столики в стилі «ретро-футуризм». Саме для оформлення інтер’єру в стилі Поп-арт ми пропонуємо колекції тканин для оббивки меблів – Pixel, Marengo Uni, Fancy Greca.

Габаритні шафи несумісні в Поп-арті, вони займають багато простору, їх краще замінити нішами, вбудованими шафами.

Аксесуари

Різні стилізовані предмети hand-made та пластикові аксесуари: годинники, рамки для фото, статуетки, вази, світлини і підсвічники. Фотозображення, які беруть свої витоки з рекламної фотографії, звичайно, є класичним елементом цього стилю в інтер’єрі.

Nota bene! Поп-арт не має чітких меж і переваг — це більше почуття і враження, іншими словами Поп-арт — це стиль для тих осіб, які хочуть жити повним життям.

Компанія Interior Fabrics є офіційним представником Italvelluti в Україні.

Читайте також:

СТИЛЬ ПОП-АРТ В ІНТЕР’ЄРІ

АВАНГАРДНИЙ СТИЛЬ В ІНТЕР’ЄРІ – СМІЛИВИЙ НАПРЯМОК СУЧАСНОСТІ

СХІДНИЙ СТИЛЬ В ІНТЕР’ЄРІ

СТИЛЬ ПРОВАНС В ІНТЕР’ЄРІ – ПРИРОДНА РОМАНТИКА

ГОТИКА – ТАЄМНИЧА КРАСА СЕРЕДНЬОВІЧЧЯ У ВИШУКАНІЙ СУЧАСНІЙ ОПРАВІ

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.