Світові інтер’єрні тенденції 2014/2015

НОВИНИ

Світові інтер’єрні тенденції  2014/2015

Природний інтер’єр – це натуральний, екологічний, чистий та практичний інтер’єр. Сама природа створила настільки неперевершені патерни та рисунки, що світовим дизайнерам залишилося лише перенести їх на тканини, створивши «живі» тканини майбутнього. Його мета – досягти природних візерунків, кольорів і структур, які буде видно неозброєним оком. Колекції тканин Joy Aqua, Fleur Chic, Trevor, Jenifer передають природні форми та дарують легкість та затишок. 

Патерн і текстура: гладкі та блискучі тканини з принтами органічних форм: тропічна зелень, виноград, барвисті рослини і мотиви старих ботанічних ілюстрацій. 

Кольори: фіолетовий, червоний і срібний, зелений та коричневий, що показують різні стадії розвитку рослин.

Інтер’єр «Сучасний аскет» – це анонімність, механічність, штучність, повна протилежність природному дизайну. У пошуках автентичності переважають прості, скромні форми об'єктів і тканин з натуральних волокон (мінімалізм). Дуже елегантний і благородний стиль, який зберіг оригінальну кольорову гаму. Колекції тканин Amalfi, Gregal, Tokyo, Pixel, Eter, Provence відображають професійність людського фактору у створенні штучних візерунків та кольорової палітри. 

Патерн і текстура: натхненний світ тварин, зовнішня оболонка: пташине пір'я, шкура та шерсть тварин, візерунки крил метеликів і т. д. Вони доповнюються різними видами смуги, зигзаги, ялинка, надписи. 

Кольори: дві монохроматичних кольорових палітри. Домінуюча палітра - чорний і білий, вона виражає сильну візуальну інформацію. Використання контрастних сигналів, непримиренність і міцність. М'якша і позачасова палітра коричневих - від білого і бежевого до темно-коричневого кольору, всі відтінки каменю, натурального льону, вовни, шкіри, кісток. Розбавляє палітру бірюзовий та глянцевий металевий колір. 

Етно інтер’єр – це акцент на фольклор усього світу за допомогою традиційних орнаментів, вишивки, мережива,ткацтва та в'язання. У світі, де домінують технології, ручна робота стає розкішшю і терапією. Колекції тканин Sene та Western передають етнічний характер та мотиви, повні емоцій і культурних об'єднань, що розповідають історію. Ручна вишивка на тканинах Joy Aqua І Joy Pearl. 

Патерн і текстура: клаптева ковдра, гобелен, головоломки, ткані килими із залишків матеріалів. Багатство фактур імітують техніку рукоділля. Текстура тканини стає непередбачуваним, нагадує колаж, декоративні мотиви з'являються і зникають. 

Кольори: етнічне мистецтво має свої характерні кольори: темно-коричневий, відтінки зеленого, приглушений синій, веселий жовтий і оранжевий.

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.