Текстури тканин для візуалізацій інтер'єрів - безкоштовно для зареєстрованих користувачів

НОВИНИ

Текстури тканин для візуалізацій інтер'єрів - безкоштовно для зареєстрованих користувачів

Нещодавно ми проводили опитування серед дизайнерів і архітекторів, задаючи одне єдине питання: Як часто Ви уявляєте свою ідею клієнту за допомогою об'ємної 3D-візуалізації інтер'єру / предмета інтер'єру? Більше 50% учасників опитування використовують візуалізації, і можна з упевненістю сказати, що ця цифра зростає з кожним роком!

Українські дизайнери, архітектори та декоратори, слідуючи європейським трендам і всесвітній комп'ютеризації, успішно освоюють 3ds Max (Autodesk), SketchUp, Artlantis і інші програми для дизайну інтер'єру та побудови тривимірних зображень (rendering). Благо, що багато виробників почали в безкоштовному доступі виставляти тривимірні моделі, зокрема, м'яких меблів. Але до сих пір знайти доступні безкоштовні бібліотеки текстур (саме тканин) було проблемою. А знайти патерни з сучасними актуальними малюнками на інтер'єрних тканинах було взагалі нереально.

Компанія Interior Fabrics дає можливість всім Партнерам - нашим зареєстрованим користувачам - безкоштовно завантажувати текстури тканин у високій роздільчій здатності. Для Вашої зручності Ви можете відфільтрувати тканини за кольором або малюнком, наприклад, знайти всі тканини червоного кольору з квітковим патерном або всі сині тканини у смужку, жовті тканини з абстрактним малюнком і так далі. Ще можна шукати тканини ха їх структурою, наприклад, рогожку, шеніл, атлас або тюль. А можна пошукати, наприклад, лляну натуральну тканину в квадрати/у клітинку.

Технічно всі патерни викачуються зі сторінки позицій, тобто з загального Каталогу тканин, шкіри, шкірозамінника і фурнітури, Ви переходите на потрібну позицію, де Вам доступна можливість завантажування.

Ми надаємо всі рапорти тканин у вільному доступі, але ставимо обмеження на кількість завантажених патернів протягом дня. Це обмеження може бути зняте менеджером.

Зараз бібліотека текстур тканин для штор, меблів, декору на сайті Interior Fabrics налічує близько 3 000 варіантів. Ми продовжуємо наповнювати наш сайт і плануємо до кінця цього року збільшити число позицій, виставлених в нашому інтернет шоу-румі, до чотирьох тисяч.

Якщо у Вас виникли питання про роботу нашого сайту або про його структуру - звертайтеся, ми завжди раді допомогти! Надсилайте нам свої готові роботи, і ми зможемо розповісти про вас на наших сторінках в соцмережах і на сайті.

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.