Тюль - справа тонка, або як вибрати і де купити тюль

ПОРТЬЄРНІ, ШТОРНІ ТКАНИНИ

Тюль - справа тонка, або як вибрати і де купити тюль

Якщо вам прийшла в голову ідея оновити свій інтер'єр, то, повірте, найпростіший і ефективний спосіб зробити це - поміняти текстиль. Оббивка меблів, гардини і портьєри - і ви вже зовсім в іншій кімнаті!

Для нас звично бачити вікно, обрамлене гардинами або шторами, плюс до більш щільної портьєри ми вішаємо тюль - легкий, прозорий, струмуючий і невагомо повітряний. Ледь видиму тканину колише легкий літній вітерець, крізь вуаль тюлі вулиця виглядає немов з якоїсь казки ... Ідилія!

Без сумнівів, ми завжди шукаємо, де недорого купити тканини для штор і гардин а також тюль. Сьогодні ми розповімо про каталоги органзи, сітки і тюлю, представлених в інтернет-магазині Interior Fabrics. Відразу відзначимо, що в нашому асортименті представлені дешеві варіанти тюлю, тканини середньої цінової категорії, а також італійські та іспанські тканини для преміум сегменту.

Ми запрошуємо вас в наш інтернет-магазин інтер'єрних тканин, кожи, шкірозамінника і фурнітури, і, щоб вам було легше орієнтуватися в нашому асортименті, розповімо про деякі колекції легких тюлевих тканин.

«Хітом продажів» без сумніву, є колекція Maga - широка гама у 36 кольорів найтоншої тюлі-сітки. Матеріал невагомий і прозорий, тому вдень цей тюль дозволить насолоджуватися видом з вікна, а ввечері прикрасить кімнату вишуканим помірним блиском.

Ще одна колекція, яка користується непідробною популярністю серед наших клієнтів-декораторів, звичайно, Sari. Ця тканина схожа на супертонкий батист, ніжні простріли з ниток, вплетені в органзу, нагадують волокна льону або бавовни і відмінно виглядають в контражурі. Тридцять шість пастельних відтінків.

Для оформлення як житлових, так і комерційних приміщень ми рекомендуємо тюль Rita - це вишуканий бельгійський прозорий тюль в дрібну смужку, в колекції об'єднано 40 тканин різних кольорів - навіть яскравих: фіолетового, фуксії, оранжевого і бірюзового.

Для сміливих дизайнерських рішень і нетипових інтер'єрів пропонуємо познайомитися з колекцією італійського тюлю Sky. У цій колекції зібрано безліч варіантів як класичної однотонної органзи, так і тюлі з ненав'язливими візерунками. Частина колекції представлена ​​на нашому сайті, познайомитися повністю зі всім каталогом Ви можете в наших шоу-румах.

Тепер подивимося на світ крізь прорізи в перфорованому тюлі Ebony. Також для оформлення сучасних інтер'єрів ідеально підходять тканини Phoebe і Philo - вишукані «рельєфні» тюлі. Хочете чогось унікального? Фантазійна сітка Bosede при освітленні створює хитромудрі візерунки на стінах і стелі, привносить відчуття легкості і природності. Унікальний матеріал для комбінації з дерев'яними елементами і створення красивих природних інтер'єрів.

А для шанувальників модернізму ми приготували колекцію з авангардним малюнком Sicilia - легкий тюль має геометричний стилізований сучасний принт, в якому поєднуються білий, сірий кольори і прозорі вставки сіточки на однотонному тлі.

Якщо ви вирішили додати в інтер'єр романтику літніх квітів і ніжних фарб - пропонуємо зупинитися на виборі тканин з колекції Arena. Сучасний квітковий патерн з великими розпущеними квітами срібно-сірого і холодного рожевого кольорів на прозорому повітряному тлі дарують відчуття легкості і світла.

Нещодавно ми додали на сайт кілька нових іспанських колекцій: MODERN FIORE, MODERN ROSA, MODERN CARO - ці колекції представляють надзвичайно красивий тюль з рослинним і геометричним малюнками.

Забігаючи наперед скажемо, що вже скоро на сайті з'явиться колекція дуже милої і ніжної тюлі-сітки з об'ємним квітковим малюнком, що повторюється - вишивкою - Tuary. Цей нехитрий візерунок у вигляді вишитих квітів настільки душевний і добрий, настільки зворушливо привабливий, настільки красивий, що, без сумніву, привнесе у ваш будинок справжній затишок.

А тепер пропонуємо переглянути описані в цій статті колекції тюлів і ті, про які ми не згадали в розділі нашого Каталогу «ТЮЛЬ».

Бажаємо радості і добра! Творіть красу всередині і навколо себе!

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.