Ультрафіолет – покровитель року 2018

НОВИНИ

Ультрафіолет – покровитель року 2018

 

Ще не встиг рік 2018 набрали оберти, як Інститут кольору Pantone вже визначив його відтінкову тенденцію – УЛЬТРАФІОЛЕТ.

Цей провокаційний та продуманий пурпурний відтінок промовляє оригінальністю та винахідливістю. Він несе собою прогресивне мислення, яке підштовхує до нових звершень та нестандартних рішень.

Як сказав  Leatrice Eiseman, виконавчий директор Інституту кольору Pantone, «Ми живемо в час, який вимагає інтенсивності й уяви. PANTONE 18-3838 Ultra Violet є тим креативним натхненням, яке піднесе ваш потенціал на вищий рівень. Із дослідженням нових технологій та величніших галактик ультрафіолетовий інтуїтивно відображає те, що на нас чекає в майбутньому».

Цей колір складний і задумливий. Він привідкриває завісу таємниць космосу, проливає світло на інтригу того, що попереду. Безкрає нічне небо, яке переливається зорями, є символом того, що надихає нас виходити за звичні межі, досліджувати незвідане й підкоряти нові планети у всіх сенсах.

Ультрафіолет є сповнений емоціями та глибиною. Він закликає до художнього блиску, експериментів та нетрадиційності. Варто зауважити, що такий відтінок часто використовується у просторах медитації та відпочинку, адже йому під силу накопичувати й поширювати позитивну енергетику. 

«Колір року від Pantone зараз означає набагато більше ніж просто «те, що в тренді» у світі дизайну. Це направду відображення того, чого сьогодні потребує світ.» - вважає Laurie Pressman, віце-президент Інституту кольору Pantone.

І це справді так. Оскільки люди у всьому світі все більше стають захопленими кольором, дизайнери отримують силу за допомогою відтінків впливати на рішення та думки індивідів навколо. Вони стають експертами до яких прислуховуються, а колір в їхніх руках стає інструментом створення настрою.

Якщо говорити про дизайн інтер’єрів то за допомогою ультрафіолетового кімнату можна перетворити як і у простір самовираження та харизми, так і додати йому пастельності та пом’якшити. Якщо ж обрати його домінуючим, він наче спеція сповнить інтер’єр особливим смаком, який ви ні з чим не спутаєте.

Interior Fabrics також завжди слідкує за найсучаснішими тенденціями, тож пропонує вам неймовірний вибір текстилю у відтінках кольору Ультрафіолет.  SERENATA 17, BAMBU 102, TOKYO-T102, WOOL FUCHSIA-20 та ще багато-багато інших варіантів оздоби вже чекають на вас в наших шоу-румах. Обирайте онлайн або ж телефонуйте нашим менеджерам. Впевнені – ви знайдете той самий PANTONE 18-3838 Ultra Violet.

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.