Жакарди у класичних патернах шириною 280 см. - колекція LENTON

КАТАЛОГИ

Жакарди у класичних патернах шириною 280 см. - колекція LENTON

LENTON

(LENTON, PURCELL, SMITH, AVISON, STENLEY)
Склад: 51% поліестер, 49% акрил
Ширина: 280 см
Тест на стирання: 10 000 циклів
Вага: 300 г/м²
Колірна гама: 6 колірних ансамблів

Велична колекція жакардів для меблів і оформлення інтер'єру LENTON створена дизайнерами в класичних традиціях. Це символічна посвята Великій Британії і за назвою, і у стилістиці. Пізнавально, що чотири з п'яти тканин цієї ансамблевої колекції названі іменами видатних британців епохи Бароко: композиторів Генрі Перселла і Чарльза Авісона, філософа Адама Сміта і поета Томаса Стенлі. Та й Лентон, це промисловий і діловий район Ноттінгема (міста-резиденції англійських королів), в той час славився текстильним виробництвом.

Королівська статусність і неймовірна витонченість тканини з рельєфним візерунком - краще втілення духу цієї епохи. Колекція жакардів LENTON це текстильний ансамбль з п'яти різних за дизайном компаньйонів відверто барочного стилю. Всі тканини чудово поєднуються між собою. Вони універсальні в застосуванні: можуть легко мігрувати з однієї моделі на іншу, з оббивки на штори, зі стіни на ліжко, з площини на об'єм, взаємно замінювати функції, тим самим, створюючи унікальні можливості для оригінальних креативних рішень.

Ще одним об'єднуючим прийомом є світло-бежевий колір, точніше гармонія його нюансів. У колекції переважає бежево-золотиста гама в поєднанні з тоном оливки, теракоти, червоного вина. Наявність чорного і червоного в ансамблі надає йому екстравагантності і стильності. Додатковий ефект в декорі жакарда створюють рельєфні поверхні візерунка і найтонша світлотіньова графіка.

Тканина AVISON - це однотон сатинового (двошарового) переплетення з гладкою лицьовою стороною і матовим виворотом. SMITH - класична широка поздовжня смуга (R = 18,3 см) сатинового (двошарового) переплетення, теж з гладкою лицьовою стороною.

Найвитонченіша складова даного ансамблю - візерункові жакарди. Основний дизайн PURCELL - тканина з вінтажним орнаментом, де великі мотиви з листя аканта і завитків розташовані в рапорті косої клітинки (R = 45,5 х 36,7 см). У STENLEY орнамент PURCELL розташований на смугастому тлі SMITH, що в цілому надає рослинному декору незвичайного ритму і звучання (R = 45,5 х 36,7 см). І третя узорна тканина - LENTON, з малюнком дрібних лусочок в косій сітці (R = 3,7 х 3 см). Особливої чарівності в жакарді набуває гра фактур і тони: світлий матовий візерунок на темному гладкому тлі.

Всі жакарди LENTON виготовлені з сумішевої синтетичної сировини, вони міцні та довговічні, добре зберігають форму і забарвлення. Висока щільність жакарда важлива перевага, як для оббивки, так і для світлонепроникних штор (не вимагають підкладки, можуть використовуватися як блекаут штори). Сатинова двошарова структура сприяє красивій драпіровці портьєр.

Практична перевага даної колекції, яку оцінять декоратори, це майже триметрова ширина всіх тканин. Тканини відрізняються практичністю і шикарним зовнішнім виглядом, який зберігається протягом довгого періоду експлуатації. Жакарди не притягають до себе пил, не електризуються і, практично не мнуться. Їх можна прати і прасувати.

Жакарди LENTON в інтер'єрі мають представницький вигляд, завдяки чому, їх можна використовувати, як додаткову прикрасу урочистих залів і презентаційних об'єктів. Вони також відмінно підійдуть для елітної домашньої обстановки: кабінету, вітальні і спальні.

Дана тканина відмінно виглядає на м'яких меблях класичного напряму і в оформленні стінових панелей. Колекція з витіюватими рослинними формами, сіткою і строгим ритмом смуг, перетворить інтер'єрний ансамбль тканин в самоцінний художній твір.

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.