Амбітні, звертаємось до вас! Конкурс "Інтер’єр року" чекає на ваші роботи

НОВИНИ

Амбітні, звертаємось до вас! Конкурс

 

Любі дизайнери та архітектори, сподіваємось, ви вже набрались сил та енергії, щоб вражати українців своїми новими творіннями. Надіємось, що канікули були щедрі на емоції та натхнення, адже ми всі чекаємо на ваші унікальні проекти.

До речі, всеукраїнський щорічний конкурс архітектури та дизайну «Інтер’єр Року» 2018 також з нетерпінням очікує на вас – своїх конкурсантів.

Змагання проводиться вже 10-й, ювілейний раз. Це чудовий шанс випробувати свої сили для початківців та заявити про стильні шедеври досвідченим митцям.

Джерело зображення http://www.interiorgoda.com.ua

Не вагайтесь та беріть участь – двері відриті для усіх проектів, незалежно від бюджету, стилю чи масштабу. До речі, організатори конкурсу презентували абсолютно нову тематику – архітектура води.

Якщо ви справжній гідраголік, любите та вмієте розробляти дизайн-проекти басейнів, фонтанів, сантехніки, ванн – тоді в цій категорії ви будете, наче риба в воді. Покажіть всій Україні та професійному журі свої гідрадоробки й отримайте шанс стати переможцем в цій акватемі.

Та не водою єдиною. Меблі, декор, дизайн інтер’єрів та просторів – для кожного знайдеться своя ніша, де можна буде якнайкраще презентувати себе та свої роботи.

Минулого року багато талановитих дизайнерів й архітекторів вже випробували свої сили. Ми були захоплені сміливістю рішень та неординарністю ідей. Це було щось абсолютно нове, раніше незвідане.

Пишаємось, що деякі з дизайнерів собі в допомогу обрали текстиль Interior Fabrics. Серед них Євген Коломійченко із проектом крісла-дуги CROSSARC, Sergio Muri та диван Butterfly, Жанна Кисельова та крісло Lavande+Truffle, JK Lab та інтер’єр Концептуального дитячого простору і кафе «Большой бук».

Впевнені, що цьогоріч буде ще цікавіше. Ну що ж – всеукраїнський конкурс «Інтер’єр Року» 2018 чекає на ваші дизайни та розробки. Бажаємо успіху усім конкурсантам! Якщо треба буде якісний текстиль – ви знаєте до кого звернутись ;)

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.