Арабська ніч в інтер’єрному дизайні

ТЕКСТИЛЬ У ІНТЕР'ЄРІ

Арабська ніч в інтер’єрному дизайні

 

Коли згадують за домівки арабів, перед очима постає просторе шатро, яке сповнене п’янкими ароматами, насиченими кольорами та яскраво вираженою харизмою. Такий інтер’єр є по-справжньому гарячим. Він манить роздивлятись кожну деталь, щупати килими й надихатись неординарністю.

1. Палітра

Кольори сходу – це червоний, теракотовий, синій, золотий, попелясто-рожевий та коричневий. Інтер’єри з арабським настроєм ніколи не є безликими. Вони насичені та соковиті, грайливі й ні на що не схожі. Всіма улюблені сірий і бежевий ніколи не використовуються як основні. Вони лише доповнюють загальну картину невеликими вкрапленнями.

 

2. Подушки

Ні для кого не секрет, що східні народи не байдужі до подушок. Круглі, подовгасті, у вигляді валиків, квадратні – обирайте ту форму, яка найбільше припала до душі, а ще краще комбінуйте їх. А, що найприємніше – немає жодного обмеження щодо їхньої кількості, головне обрати правильні тканини. Для такого східного декору підійде як однотонний, так і візерунковий текстиль. В нагоді стане незбагненний DANDELION, барвистий PATCHWORK та рельєфний NCLEAN.

 

 

 

3. Декор

Килими, багато килимів, дуже багато килимів – хочете ви чи ні, але цей вид інтер’єрного декору є незмінним елементом арабського інтер’єру. По важливості з ними можуть зрівнятись хіба помпезні штори. Гарні, пишні, красномовні гардини ви зустрінете у кожній домівці сходу. Для створення такого ефектного віконного декору знадобиться заворожуюча ALVARO або ж насичена LORENZO. Вони стануть чудовим акцентом, а їхні барви сповнить інтер’єр особливим східним настроєм.

Джерело зображення http://budivnik.in.ua

 

 

 

4. Особливості

Виразною особливістю арабського інтер’єру є стрілчасті арки та вікна, яскрава керамічна плитка і кальян. Якщо ж ви хочете дотриматись стилістики, але надаєте перевагу здоровому способу життя – альтернативою для кальяну стануть великі вази.

Ще однією особливістю арабських апартаментів є низькі меблі. Зазвичай вони оббиті візерунковими тканинами із вплетенням золотавої нитки. Для цієї місії чудово підійдуть тканини TREVOR та GIOVANNA.

Джерело зображення https://www.afisha.ru

  

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.