«Колір в інтер’єрі» авторський майстер-клас від Сінільги Ластівки

НОВИНИ

«Колір в інтер’єрі» авторський майстер-клас від Сінільги Ластівки

 

Interior Fabrics розпочинає цикл майстер-класів «Колір в інтер’єрі». Перший захід вже відбувся у Києві і ми не можемо стримати своїх емоцій. 

Це було яскраво, інформативно, доступно і дуже практично! Дякуємо Сінільзі Ластівці за професійне наставництво! До речі, знайомтесь – Сінільга, художниця-абстракціоністка, мисткиня та інтер’єрний декоратор. Саме в її руках колір перетворюються в інструмент створення настрою.

  

ЗАРОДЖЕННЯ ІДЕЇ 

«Наше знайомство з Interior Fabrics почалось з Архіподорожі, –  розповідає Сінільга. – Це була спільна поїздка до Іспанії українських дизайнерів, архітекторів та постачальників матеріалів для будівництва та дизайну. Кожен учасник розповідав про свою діяльність і я не виключення – показала присутнім свої картини і зазначила, що колір мене дуже захоплює і саме він є предметом моїх досліджень та експериментів. 

Після виступу до мене підійшов генеральний директор Interior Fabrics і запропонував провести лекцію про колір для продавців меблів. Він загорівся ідеєю показати продавцям, як правильно працювати із кольоровим текстилем. Є настільки широкий асортимент складних і цікавих відтінків, а при цьому найпопулярніші сірі та бежеві». – розказує Сінільга.

ПЕРШИЙ МАЙСТЕР-КЛАС

Натхненні кольором ми почали підготовку до першого майстер-класу. Якщо сказати чесно – трішки хвилювались, адже це був перший досвід залучення професійного експерта ззовні. Та все пройшло на одному диханні – легко, дружньо та дуже кольорово. 

Художниця розповіла про те, як не боятись кольору, які є безпрограшні варіанти поєднання відтінків, розказала про правила створення стильних комбінацій та акцентів, а також практично пояснила що таке кольорове коло та як його правильно використовувати. 

 «Колір сильно впливає на наш настрій, незалежно від того де він – чи в інтер’єрі, чи надворі, чи на нас самих. – ділиться думками Сінільга, – Колір змушує нас творити і рухатись. Він несе інформацію про наш внутрішній стан. 

Немає настрою? Рука тягнеться за сірим? Скажіть йому ні – дістаньте щось кольорове і ви помітите як колір сповнить вас енергією. І це не просто теорія – це справді працює.

Кольору не треба боятись, його треба навчитись застосовувати. А як це зробити – я вам розкажу…»

Ну що ж Харків, Дніпро, Одеса, Львів – ви на черзі!

Хотіли б відвідати майстер-клас і дізнатись як правильно працювати з кольором? Залишайте заявку тут. Ближче до заходу ми повідомимо вам усі деталі.

Обіцяємо – буде кольорово!

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.