Емоційний дизайн: диван Щастя

ТЕКСТИЛЬ У ІНТЕР'ЄРІ

Емоційний дизайн: диван Щастя

Споживчі переваги, що формують тенденції інтер'єрного ринку, обумовлені емоційної складової, і цей тренд особливо яскраво виражений в сезоні 2021-2022. Ми хочемо жити в комфорті, безпеці та спокої - і зараз це бажання сильно як ніколи. Люди вибирають простір, інтер'єр, кольори і фактури, що створюють атмосферу Щастя - Щастя бути здоровим, захищеним і улюбленим.

Чим керуються натхненники найбільших будинків моди, мануфактур та інші гуру від дизайну? Прагненням задовольнити запит ринку за допомогою втілення ідей краси і функціональності через натуральні матеріали, принципи збереження екології, практичний, але одночасно здоровий мінімалізм.

Український меблевий ринок з кожним роком набирає обертів і часом вражає динамікою впровадження інновацій, які застосовуються при створенні моделей. Автори проектів прагнуть не просто задовольнити функціональні запити, але і врахувати емоційну складову, яка виводить предмет інтер'єру на зовсім інший рівень

Приголомшливим прикладом такого синтезу є нова модель дивана RAFT (що в перекладі означає «пліт») від меблевої фабрики DONNA. За словами її керівника Наталії Донченко, в основу концепції виробу, автором якого став дизайнер Денис Соколов  бюро Svoya Studio, лягла ідея про диван, якій дарує щастя, затишок і гармонію в сім'ї. Його форми нагадують силует надувного плоту з оригінальними елементами мотузкового канта.

При виборі текстилю для дивана RAFT його творці приділили увагу складу тканини і її фактурі, зупинивши свій вибір на колекції Interior Fabrics Trieste. Ця унікальна за своїм наповненням тканина зі складним хімічним складом містить волокна льону, бавовни, джуту і віскози. Такий ансамбль дозволяє забезпечити гіпоалергенні властивості тканини. Продукт є зразком традиційного італійського ткацтва і прогресивних технологій, який, на думку творців новинки RAFT перевершив в реальності все очікування. Текстиль підкреслив характер виробу, додавши формам обсягу. Тактильні властивості привнесли особливий шарм,  виділяючи переваги натурального продукту.

Наповнюючи простір навколо, людина прагне оточити себе предметами інтер'єру, які дарують потрібну емоцію, що саме по собі і є цінністю будь-якого придбання. Володарем дивана RAFT із задоволенням стане сучасна Сім'я, яка цінує щастя кожної миті, проведеного один з одним.

Фото надані DONNA.furniture

 

 

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.