Інтер’єр року – оаза нетривіальних рішень

НОВИНИ

Інтер’єр року – оаза нетривіальних рішень

 

Всеукраїнський конкурс Інтер’єр року – це не просто центральна подія для вітчизняних дизайнерів та архітекторів, це захід, який сконцентрував у собі найсміливіші рішення з усієї країни. Проглядаючи роботи учасників, розумієш яка колосальна кількість талановитих людей працює у сфері українського дизайну. Кожен проект по-своєму унікальний, свіжий та інноваційний. У кожній світлині хочеться розгледіти якомога більше деталей, зрозуміти в чому ж саме криється секрет цих витворів мистецтва.

Нам приємно усвідомлювати, що для участі у такому масштабному й відповідальному змаганні багато конкурсантів собі в допомогу обрати текстиль Interior Fabrics. Для нас це вже перемога й найвищий ступінь похвали.

– Євген Коломійченко та крісла-дуги CROSSARC

Грація кожної лінії, оригінальність, нетрадиційні форми – про ці крісла можна говорити до безкінечності. Їхня манірність привертає увагу й затримує на собі погляд. Вісім металевих дуг ідеальної форми у переплетенні зі ще однією текстильною дугою заворожують.

Окрасою цих незвичайних меблів стали тканини PATCHWORK, MARENGO, AMALFI, ZERO SPOT і PANAREA. А що найцікавіше, яку б модель покупець не обрав, він не є обмежений лише одним варіантом зовнішнього вигляду. Конструкція крісла продумана таким чином, що власник може змінювати текстильну основу коли забажає. А у сучасному динамічному світі така можливість не аби як важлива.

 Sergio Muri та диван Butterfly

Тонка назва цього дивану врівноважена його гарячим темпераментом. Він наче справжній італієць з першого погляду зачаровує своєю харизмою. Неординарні поєднання матеріалів, радіусні підлокітники та занижена спинка – в таких меблях хочеться розчинитись. Автор проекту гарантує оригінальність розробки, тож знайти щось схоже навіть на міжнародних меблевих виставках просто немає шансів. А огортає цю неординарність емоційний велюр GEORGE. Його розкішна м’якість в поєднанні із армованими опорами утворюють просто вибухову суміш.

 Circle Line та фотостудія Rudaya

В цьому інтер’єрі переплетена неймовірна кількість стилів та технік. Аристократичні дивани з капітонами формують тріо із піксельним кріслом. Вінтажні дерев’яні меблі освітлені лофтівськими металевими світильниками. Бетонна стеля й цегляні стіни чудово живуть по сусідству із класичною ажурною плиткою. Сказати чітко який саме стиль домінує майже неможливо, але ми з впевненістю зазначаємо, що за модерновий світ відповідає крісло одягнуте в суперсучасну тканину PIXEL. Саме воно надихає на експерименти й підштовхує до нестандартних рішень.

 Жанна Кисельова: крісло Lavande+Truffle й диван Blueberry Pie

Лавандове сидіння та жовтий метал, сиво-голубий та зефірно-рожевий – сказати що це неочікувані поєднання це не сказати нічого. А які форми! М’які плавні лінії, перетікаючи одна в одну, створюють свою власну непередбачену геометрію.

Втілити цей геніальний задум в реальність допомогли виробники меблів NOVA Technology з використанням тканини CHARLES. Лиш поглянувши на результат з впевненістю можна сказати, що ідея реалізована на найвищому рівні. 

 JK Lab Architects та інтер’єр Концептуального дитячого простору і кафе «Большой бук»

Поглянути на те, як вищезгадані моделі крісла та дивану дивляться в реальному інтер’єрі можна у проекті Концептуального дитячого простору і кафе «Большой бук», головним архітектором якого, до речі, також виступила талановита Жанна Кисельова. Багато-багато білого, максимум світла та вільного місця – в результаті, це приміщення наповнилось позитивом та наївністю. А з почесною місією – додати інтер’єру динаміки й розбавити його яскравими фарбами, чудово впорались різнокольорові м’які меблі у багатогранному велюрі CHARLES. 

Звісно ми також вітаємо зі здобуттям Гран-прі конкурса справжнього професіональна своєї справи - Валерія Кузнецова. Його інноваційний пізнавально-ігровий модуль серії CUBA BUBA спровокував справжній фурор. Він призначений для відділення реабілітації неврологічних хворих і дітей з порушеннями функцій опорно-рухового апарату. Модуль запрошує малюків в стерильний простір з дев'ятьма тисячами шістьма сотнями отворів, які можна вільно заповнювати кольоровими канатами. Що є CUBA BUBA: мотивація до творчості та активної гри, тактильні експерименти, комунікабельність, кольоротерапія, психологічне розвантаження і фізична активність.

Усі ці проекти є черговим  підтвердженням, що сучасний споживач прагне нестандартного й свіжого, соковитого й контрастного. А дизайнери, в свою чергу, стараються всіма силами задовольнити найвимогливіші потреби своїх потенціних клієнтів.

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.