Interior Fabrics на Design Living Tendency

НОВИНИ

Interior Fabrics на Design Living Tendency

 

Компанії 20 років і ми вирішили, що будемо їх святкувати разом з усіма нашими друзями та партнерами на виставці Design Living Tendency.

Дуже раді, що цьогоріч виставку відвідало понад 16 000 осіб. Це є свідченням того, що люди активно слідкують за усіма новаціями та хочуть бути на одній хвилі із постійно змінним світом.

Отож – ловіть короткі підсумки виставки DLT 2019 та тенденцій світу інтер’єрного декору.

-        Скатертини відходять у минуле

Ви теж помітили, що в сучасних закладах все рідше і рідше можна зустріти штори та столовий текстиль. Вікна та столи стають ще одним яскравим елементом інтер’єру. Чим незвичайніші кольори та фактури – тим краще. Виробники освоюють нові матеріали, експериментують із відтінками – і результат виправдовує очікування.

-        Текстиль переходить на стіни

Вікна в інтер’єрах стають все більшими, проте штори використовують все рідше. Та це не означає, що текстиль в інтер’єрі втрачає своє місце.

Ні. Ми навіть цього не помічаємо, але він переходить на стіни. Стінові текстильні панелі – новий тренд, чия популярність стрімко набирає оберти.    

-        Акустичні перегородки

Ще донедавна всі мріяли працювати в open space, а вже сьогодні потребують приватності. Та стіни будувати ніхто не буде, адже є простіше, стильніше та інноваційніше рішення – перегородки з акустичного текстилю.

Завдяки своїй щільності та правильному оформленню – тканина здатна поглинати звукові хвилі. Наприклад, задрапірована штора зі шерсті поглинає до 50% звуку на відстані 2х метрів від джерела шуму. І це справді працює.

Станом на сьогодні вже є сертифіковані каталоги акустичного текстилю, який є у нас в шоу-румах.

Телефонуйте за номером 096 528 67 69 – наш менеджер надасть вам повноцінну консультацію щодо тканин.  Будьте в числі перших, хто візьме інновації в роботу.

 

 

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.