ITALVELLUTI - зробимо італійське доступним!

НОВИНИ

ITALVELLUTI - зробимо італійське доступним!

Історія компанії Italvelluti S.p.A. розпочалася майже п’ятдесят років тому в Італії. На український ринок вийшла у 1998 році і з цього моменту вишукана італійська меблева тканина відомого в Європі бренду стає доступною для вітчизняних споживачів.

Асортимент представлений трьома напрямами: Italpelle (натуральна шкіра), Italvelluti (текстиль різноманітного дизайну у широкій кольоровій гамі), Italskay (високоякісний шкірзамінник).

Italvelluti охоплює тканини із синтетичних, натуральних, так і змішаних волокон. Напрям оббивних меблевих тканин об’єднує велику кількість колекцій на будь-який смак: Pepe (елегантна м’яка шенілова тканина), Japan (мікровелюр з ефектом “натуральної замші”), Bambu’ (тканина із високоякісного поліестеру, яка візуально наближена до натуральної), Sabbia (мікрофібра з величезним вибором кольорів - 72 відтінки), Adamantio (мікрофібра з ефектом “натуральної вовни”), D.O.C. (шенілова тканина зі стійкістю до пілінгування), Country (меблева мікрофібра у пастельній гамі кольорів), Fantasea (меблева оббивка у троянди), Zero Spot (надзвичайно витривала тканина, яка добре себе зарекомендувала для використання як вдома так і у комерційних приміщеннях), Ballon (ткана італійська оббивка з захистом Зеро Спот Систем).

Italvelluti постійно оновлює свій асортимент, велику увагу приділяючи як удосконаленню технологічного процесу, так і вивченню трендів на ринку інтер’єрного текстилю. Так, новинками 2016 року є колекції Api, Serenata, Vello, Sorrento та Persempra, які об’єднують однотонні тканини широкої кольорової гами, різноманітні ткані текстури, тканини мають захист від забруднення Нано Стоп, підлягають повторній переробці, а також мають підтверджену екологічну безпеку; Celtic, Amalfi, Pixel, Marengo - колекції, які включають у себе тканини з геометричними візерунками (шотландський тартан, меланжева ялинка, різноманітні полоси, зигзаги, клітинка) та тканини ”хамелеон”, які чудово поєднуються між собою.

Гордістю Італвеллюті є декоративні колекції оригінальних велюрів найвищого класу Nessino, Abel, які використовуються кращими європейськими меблевими фабриками. Ми пишаємося тим, що змогли запропонувати українському ринку тканини найвищого класу за доступною ціною.

Для ресторанів, готелів, СПА-зон та інших комерційних об’єктів компанія Італвеллюті приготувала чотири контрактні колекції - це тканини різних текстур з спеціальними просоченнями, які захищають та покращують їх технічні характеристики.

Найбільш затребуваними сьогодні є колекції Sabbia та Zero Spot, що пов’язано із простотою за їх доглядом, чудовою якістю, вражаючою палітрою кольорів і прийнятними цінами.

Тканини з минулорічних колекцій Italvelluti пропонуються за безпрецедентно низькими цінами від 3 євро/п.м. Сток дає можливість клієнтам придбати якісну італійську інтер’єрну тканину за доступними цінами.

Протягом 18 років компанія Italvelluti наполегливо працює, аби зробити італійський якісний продукт, а саме оббивки, доступними для усіх, хто цінує смак, якість та раціональний вибір. Робимо італійське доступним!

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.