Італійська супершерсть від Abitex

КАТАЛОГИ

Італійська супершерсть від Abitex

Колекції Abitex – це італійські тканини, які створені для комерційних об’єктів. Їхні високі технічні характеристики та інноваційні суперможливості говорять самі за себе.

Давайте знайомитись. Сьогодні розповімо вам про супершерсть. Бренд Abitex має чотири колекції шерсті і кожна з яких по-своєму особлива.

 

1. PURE WOOL 

Це колекція вогнетривкої італійської шерсті преміум якості. Тканини підбірки гарно драпіруються, є цупкими та зносостійкими – вони успішно здолали тест у 65000 циклів Мартіндейла.

До підбірки входять тканини у крупну гусячу лапку PURE WOOL JAQ 2150, у стильний тартан PURE WOOL JAQ 2152 та однотон PURE WOOL MELANGE.

Усі вони мають однакові технічні характеристики, лиш з однією відмінністю – однотон PURE WOOL MELANGE є ще й звукопоглинаючим. Якщо цю шерсть задрапірувати – вона першокласно поглинає звукові хвилі. А така її суперможливість (як і всі решта) є підтверджена спеціальним сертифікатом.

Склад: 100% WO
Зносостійкість: 65 000 циклів Мартіндейла
Вага: 550 г/м2
Ширина: 150 см 

Щоб подивитись усю колірну гаму переходьте за посиланням.

 

2.NORD WOOL

Це підбірка натуральної шерсті, яка вражає своєю естетикою. Та не лише нею! Тканини є ще й неймовірно зносостійкими – вони здолали тест у понад 100 000 циклів Мартіндейла. До того ж, NORD WOOL успішно пройшла тест на вогнетривкість і навіть може використовуватись для оббивки меблів на суднах. А усі суперможливості є підтверджені європейськими сертифікатами. 

Колекція NORD WOOL може похизуватись як стильними однойменними однотонами, так і трендовими візерунковими тканинами: NORD WOOL DAMASCO у крупний рослинний орнамент та NORD WOOL SCOZZESE у благородну клітинку. 

Склад: 70% WO, 10% PA, 15% PL, 5% ЕА 
Зносостійкість: 100 000 циклів Мартіндейла
Вага: 345 г/м2
Ширина: 150 см 

Щоб подивитись усю колірну гаму переходьте за посиланням.

 

3. OPERA

Колекція вогнетривких однотонних тканин, до складу яких входить лише високоякісна італійська шерсть. Особливістю цієї тканини є те, що вона має виразну плетену фактуру. Це додає їй особливої шляхетності та вирізняє з-поміж інших. До того ж, OPERA є сертифікованою для використання на морських суднах – адже у разі пожежі, тканина не виділяє токсичних речовин.

Склад: 100% WO
Зносостійкість: 50 000 циклів Мартіндейла
Вага: 410 г/м2
Ширина: 140 см

 

4. ODINO

Колекція вогнетривкого фетру, яка налічує аж 35 кольорів. Тканина на 90% складається із натуральної вовни, а з-поміж інших вирізняється своїм об’ємом – її товщина складає близько 5 мм. Ще однією важливою особливістю є те, що тканина є звукопоглинаючою. Нагадуємо, що усі супервластивості тканин є підтверджені європейськими сертифікатами.

  

Склад: 90% WO, 10% PL
Вага: 550 г/м2
Ширина: 150 см
Товщина: 5 мм 

Колекції Abitex руйнують стандартні уявлення про меблеві тканини. Щоб познайомитись із підібрками ближче, телефонуйте нашим менеджерам – вони залюбки проведуть презентацію цих дивотканин.

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.