Лілія Трофименко: «Я відчуваю, що я на своєму місці»

НОВИНИ

Лілія Трофименко: «Я відчуваю, що я на своєму місці»

 

Ми так часто розповідаємо про оббивку, її особливості, переваги та секрети, але так рідко згадуємо про тих, хто допомагає нам її обирати – про продавців у меблевих салонах. Саме вони є тими експертами, які доносять до покупця усю важливу інформацію про текстиль. Саме їхній професіоналізм та знання допомагають підібрати оптимальне рішення для кожного українця. А це є завдання не з найлегших. Цих людей важко назвати продавцями. Вони є скоріше помічниками, які щиро хочуть, аби люди отримували задоволення від нових меблів.

Хочемо поділитись натхненною розмовою із продавцем меблевої компанії Zlatamebel – Лілією Трофименко. Це людина із неймовірною енергетикою. Завітавши у салон, де працює Лілія, ви не лише отримаєте якісні поради по підбору м’яких меблів, але й зарядитесь неймовірним позитивом, який випромінює ця людина. Якщо ж ви не володієте українською чи російською мовою, з Лілею можна поспілкуватись ще й на англійській чи нідерландській. А ще вона обожнює подорожувати. Про її пригоди та життєві лайфхаки читайте далі. 

-  Розкажіть трохи про себе: звідки родом, чим любите займатись?

Я родом з Кривого Рогу, але вже більше ніж 10 років живу в Києві. Щодо хобі, то я обожнюю подорожувати. Це те, на що я витрачаю максимум свого вільного часу. Щороку стараюсь побачити щось нове. Побувала в Парижі, Відні, Зальцбурзі. Відвідала багато міст в Нідерландах, Греції та Німеччині. Звісно мене можна було помітити і на пляжах Єгипту та Туреччини, але більше все одно приваблює Європа.

- Як довго ви захоплюєтесь подорожами?

Все почалось з першої поїздки у Туреччину. З того часу подорожі для мене, як наркотик. Я без цього вже не можу. Я багато працюю. Але як тільки в мене з’являється вільний час, я обов’язково скористаюсь цією можливістю, щоб кудись поїхати. Особисто для мене найбільш вигідне вкладення коштів – це вкладення в подорожі. Це завжди нові емоції та досвід. Та найважливіше – це нова культура, нові знайомства. Подорожі – це спілкування.

- Як довго плануєте свої поїздки?

Практикую перше купити білети, а потім підлаштовувати все під них =) Наприклад, так як це трапилось із наступною поїздкою. Я побачила шалено дешеві квитки. Побачила і купила. А решта якось організую.

Коли ти поступово вкладаєш кошти, поїздка не здається такою дорогою, аніж коли тобі треба зразу віддати всю суму. Так і я – купила квитки і все, розумієш, що виходу вже нема – треба їхати.

- За якими критеріями обираєте нові країни для подорожей?

У мене є два варіанти для подорожей. Перший – це сонце, море, пляж. А другий – це пішохідний варіант, коли є можливість подивитись архітектуру, помилуватись старовинними вуличками. Це завжди дуже цікаво.

- Що приносить вам задоволення окрім подорожей?

Я дуже відкрита людина. Я люблю спілкуватись, пізнавати щось нове. Я люблю хороші компанії, де можна бути самим собою.

А ще я люблю свою роботу. Я обожнюю те, чим я займаюсь. Із самого дитинства мріяла займатись торгівлею і ця мрія успішно втілилась в життя. Я ловлю кайф від своєї роботи. Якщо я не працюю, тоді я подорожую і стараюсь знаходити щастя в кожному дні.

- А може є щось, чого вам бракує для повного щастя?

Нічого. Я абсолютно щаслива людина. Насправді, просто треба навчитись адаптуватись під різні ситуації. В житті бувають всілякі моменти. Якщо не все добре, я розумію, що буде краще. Не можна зациклюватись на невдачах. Неприємності – це життєві уроки. В будь-якому разі треба розуміти, що ми самі будуємо своє щастя. За нас цього ніхто не прийде і не зробить. Тому я завжди розраховую виключно сама на себе. 

- Поділіться своїм секретом успіху?

Робити те, що подобається. Це найголовніше. Якщо ви ходите на роботу як на каторгу, від цього ніколи не буде результату. Ви просто марнуєте своє життя.

- А що саме вам подобається у вашій роботі?

Це спілкування. Це дуже багато позитиву. Я відчуваю, що я на своєму місці. Знаєте як кажуть «Знайди роботу, яка тобі до душі і тобі ніколи не прийдеться працювати». А ще я працюю з продуктом, за який мені не соромно.

Zlatamebel – це фабрика, яка виготовляє стильні, практичні та довговічні меблі. Мені подобається бути частиною цієї великої дружньої команди. Люблю свою роботу, люблю бачити радість людей, які купують хороші меблі.

Я не продаю, щоб просто заробити гроші. Я отримую задоволення від того, що клієнти задоволені. Люблю коли ми створюємо нові стильні поєднання текстилю. Це дуже цікава робота.

Особливо приємно, коли покупці до тебе повертаються знову. Цікавих історій було безліч. Я вже 17 років працюю в меблевому салоні: 7 років в Кривому Розі і вже 10 років в Києві. Десь 4 роки тому в мене був шанс змінити роботу. Але я зрозуміла, що мені життєво необхідне спілкування з людьми. І вирішила не змінювати сфери діяльності.

- Можливо хочете навчитись чогось нового?

Хочу добре вивчити англійську мову. Це те, без чого зараз важко. Та незважаючи на те, що я нею володію недосконало, подорожуючи, ми завжди могли порозумітись з оточуючими. Я можу знайти спільну мову з людьми в будь-якій країні. Деколи до помає google. Але в основному завдячую людям, які готові тобі допомогти щоб не трапилось. Головне бути відкритим і тобі завжди підуть на зустріч.

- А які якості ви цінуєте в людях?

Я ціную, коли слово підтверджується ділом. Для мене важливо, щоб людина не була пустослівною. Щоб вона була чесною. Це справді важливо.

- Який ваш найбільш безумний вчинок?

Мабуть, це моя перша подорож. Я поїхала в автобусний тур на Новий Рік. За тиждень ми встигли відвідати декілька країн. Всі міста абсолютно різні, кожне має свою неповторну атмосферу, культуру. Це була маса емоцій. Особливо круто було зустрічати Новий Рік біля Ейфелевої вежі. Цей безумний колорит, відчуття свята. Ніколи не забуду цього. Ті емоції супроводжують мене й до сьогодні.

Подорожі – це те, що доступне майже кожному. Було б тільки бажання. Так, звісно є нюанси. Але завжди згадую цей автобусний тур, де люди були абсолютно різні: молодь, старші, люди з різним достатком. Навіть якщо ви рік збиратимете на цю подорож, повірте, ви не пожалкуєте. Після таких поїздок, ви повертаєтесь абсолютно іншою людиною. Це просто треба відчути кожному.

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.