Мікрофібра – надійна оббивка «антикіготь»

ОББИВНІ МЕБЛЕВІ ТКАНИНИ

Мікрофібра – надійна оббивка «антикіготь»

Мікрофібра (microfiber, microfibre) – одна із найпрактичніших і найкрасивіших сучасних оббивок. Мікрофібри компанія Italvelluti (Італвеллюті) представляє в Україні з 2000 року, і на сьогодні успішно лідирує на ринку меблевої оббивки.

ІСТОРІЯ МІКРОФІБРИ

Мікрофібра названа через товщину волокон, адже для її виробництва використовується мікроволокно з товщиною менше 0,7 деньє. Історія цієї тканини відправляє нас до Японії, де в 1976 році було розроблено мікроволокно. Плетені нитки є настільки мікроскопічними, що в процедурі виробництва використовується крапля води, яка тягне за собою нитки. У зв'язку з цим тканини мікрофібри сміливо можна назвати такими, котрі "володіють ситемою антикіготь", адже кіготь тварини не в змозі порвати плетіння ниток. Ці тканини ніколи не линяють, також повністю відсутній пілінг. Тканина практична і проста в догляді - рідини слабо проникають в середину волокон і на тканині легко висихають.

Зовнішній вигляд тканини нагадує виворотку шкіри, така тканина дуже модно і багато виглядає. Свого часу було дуже багато непорозумінь з боку клієнтів щодо «розводів», які утворюються на тканині, проте на сьогодні цей ефект значно частіше клієнтами сприймається виключно, як ефект продукту.

ОСОБЛИВОСТІ МЕБЛЕВОЇ МІКРОФІБРИ

У зв'язку з сильно дрібним плетінням нитки мікрофібри, цю тканину в якійсь мірі можна назвати «з системою антикіготь». Вона не призначена спеціально для використання в будинках з «пазурястими» домашніми тваринами, однак, завдяки структурі плетіння, витримує кігті тварини (просто не пропускає всередину) значно краще і ефективніше, ніж інші оббивні меблеві тканини.

ФЛАГМАН мікрофібри - тканина TOKYO з Japan collection, ITALVELLUTI

TOKYO - це приголомшлива двостороння тканина, яка володіє неймовірною м'якістю, еластичністю і відмінними тактильними якостями. У колекції представлено 30 фантастично красивих кольорових варіанти, включаючи чорний, білий, широку гаму фіолетового, зеленого, бірюзового, коричневого і синього кольорів. 100% PL, 100000 циклів Мартіндейла в тесті на стирання, вага 672 гр/м.п., ширина 140 см.

Вид і ніжність цієї тканини уподібнюють її велюру. Однак технічно вона набагато міцніша від велюру, тому TOKYO можна сміливо визначити як мікровелюр, який з'єднує міцність і практичність мікрофібри з ніжністю, м'якістю і елегантністю велюру.

Мікрофібри завжди ефектні зовні, легко чистяться і прекрасно підходять для перетяжкі м'яких меблів в громадських і комерційних закладах.

Той факт, що тканина Tokyo є двосторонньою, робить її не тільки приголомшливо м'якою і еластичною, вона чудово лягає на меблі зі "складками" і складних форм, при цьому зберігаючи свої прекрасні тактильні якості. Багато мікрофібр потребують додаткової підкладки, яка надає їм форму, але через це вони втрачають свою еластичність.

SABBIA - 72 кольори в колекції і краща на ринку ціна

Найдешевшим варіантом мікрофібри з наших колекцій Італвеллюті вважається тканина Sabbia. Безумовно, тканина не може похвалитися такими сильними технічними параметрами і можливостями як Tiffany і Tokyo, однак ціна і приголомшлива колірна гамма (72 кольору), роблять її більш ніж ліквідним продуктом. Склад 90% PL, 10% CO, 100000 циклів Мартіндейла, ширина 138 см..

КІЛЬКА СЛІВ ПРО АЛЬКАНТАРУ

Іноді ми чуємо, що на нашу тканину SABBIA кажуть «алькантара». Тканина Алькантара - напевно, найрозрекламованіший і відомий бренд мікрофібри, що нагадує замшу. Це синтетична тканина штучного походження, розроблена в 1970-е роках Miyoshi Okamoto. Серійне виробництво і продаж Алькантари в 1972 році початок спільне підприємство італійської Eni і Тора - Alcantara SpA.
Алькантару використовують для оббивки салонів і сидінь автомобілів, найуспішніші світові меблеві фабрики із задоволенням використовують цей матеріал при виготовленні елітних офісних крісел, оббивки яхт і салонів літаків.

Купити мікрофібри в інтернет-магазині

Пропонуємо Вам вибрати і придбати мікрофібру топових європейських виробників, перейшовши по лінку.

Читайте також:

ЧОМУ ВАРТО ВИКОРИСТОВУВАТИ ШОВК ДЛЯ ОФОРМЛЕННЯ ІНТЕР'ЄРУ?
ТАФТА, ЯК КЛАСИЧНИЙ ПРИКЛАД ОФОРМЛЕННЯ КЛАСИЧНОГО ІНТЕР’ЄРУ
ОРГАНЗА - ЕФЕКТНА РОЗКІШ СУЧАСНОЇ ТКАНИНИ

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.