Одна модель – багато ідей

НОВИНИ

Одна модель – багато ідей

 

Ми пишаємось тим, що текстиль Interior Fabrics допомагає українським геніям творити свої шедеври. Пишаємось і ділимось з оточуючими своєю гордістю.

В цей раз хочемо розповісти про виріб Стаса Литвинова – функціональну лаунж подушку.

Все почалось із думки «Це ж так просто. Подушка та ґудзики – всім давно відомі речі. А що якщо об’єднати їх в одному предметі?»

Та Стас не лише подумав, але й активно почав втілювали свій задум в реальність. І ось що вийшло. Тканина, наповнювач, застібка і неймовірна кількість креативу – саме такий склад у цього безкаркасного дива меблевого мистецтва.

Як говорить сам автор: «Лаунж подушка може стати для вас пуфом, шезлонгом, кріслом або чимось ще. Просто застібніть ґудзики на кутиках подушки і вуаля – нова форма готова».

Це й справді дуже легко та зручно. Та головне це ще й дуже стильно. На думку Стаса Литвинова чим простіша і функціональніша форма, тим вона красивіша. І з цим твердженням важко сперечатись.

Як говорить Стас: «Для зручного життєвого простору потрібно не так вже й багато. Але вибирайте тільки красиві й довговічні речі». І лаунж подушка може стати саме таким предметом інтер’єру.

На цьому універсальному пуфі можна працювати, гратись, відпочивати і навіть покласти спати гостей, які завітали до вас із пляшкою вина.

До речі, про вино. Сміливо святкуйте кожен щасливий момент разом із цим напоєм і не турбуйтесь про плями. А знаєте чому? А все завдяки супертканині Persempra, з якої зшито пуф.

Ця тканина родом з Італії. Її волокна є захищені запатентованою системою Nano Stop. Саме завдяки цій розробці тканина не боїться ні води, ні бруду, ні побутових плям. А будь-яке забруднення легко видаляється серветкою.

Що ще важливо – Persempra є вогнетривкою та екологічною. Під час її виготовленні не використовувались формальдегіди чи інші шкідливі речовини. Саме тому оббивка є гіпоалергенною та не чинить негативного впливу на здоров’я власників меблів.

Вам подобається? Якщо так, тоді обирайте свій розмір пуфа, бажаний відтінок тканини та замовляйте омріяне безкаркасне диво у Стаса Литвинова.

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.