Ресторани Челентано – калейдоскоп смаку, емоцій і тканин у Львові

НОВИНИ

Ресторани Челентано – калейдоскоп смаку, емоцій і тканин у Львові

 

Ресторани Челентано незліченну кількість років частують львів’ян найсмачнішою піцою в місті. Ця мережа одна з найпопулярніших. Вона пережила не один ребрендинг та ремонт. А все тому, що її власники прагнуть, аби ресторан ставав кращим для своїх відвідувачів.

Цього року ресторани Челентано знову змінили свій вигляд. Смачнішими стали не лише страви, але й дизайн. Змінюючи стиль, ресторатори обрали поп-арт. Заклади просто вибухнули барвами. Малиновий, синій, червоний, жовтий, помаранчевий – сотні, просто сотні відтінків. А скільки фактур! Пластик, скло, дерево, ліпнина і тканини, тканини, тканини.

Ми впевнено кажемо, що ресторани Челентано – це калейдоскоп тканин Interior Fabrics. Адже саме нашому текстилю випала честь стати окрасою закладу. Десятки варіантів оббивки тут злились воєдино. Смугасті, картаті, однотонні, абстрактні, у квітах – для кожної тканини знайшлось місце у новому дизайні піцерії.

Скажемо відверто – у нас таке вперше. Скільки текстилю Interior Fabrics в одному місці є лише в шоу-румі. Тому якщо не маєте часу йти до нас вибирати оббивку – прийдіть на піцу в Челентано. Там ви знайдете найпопулярніші зразки тканин, та ще й на меблях. Це шанс не лише подивитись на тканину у великих шматках, це хороша можливість побачити як текстиль веде себе в умовах потужних навантажень.

Ми пишаємось такими закладами. Їхні власники ризикнули й не прогадали. Челентано – це приклад того, як текстиль може задати тон усьому навколо. Східний Patchwork, сучасний Pixel, романтична Fiore Japan – здавалося б абсолютно різні по стилю колекції, але які гармонійні ансамблі вони створили. В цьому каталозі ви можете переглянути асортимент меблевих та шторних тканин: https://interior-fabrics.com.ua/fabric

Не заперечуємо, в буденному житті такі сміливі комбінації викликають подив. Але коли заходиш в Челентано, розумієш, що більш стильного місця годі шукати. Воно огортає в свою емоційну атмосферу і не відпускає. Велюри підбірок Abel та Nessino дарують м’якість, різнобарвний Франко на стінах нагадує про високе, а смачна піца це все влучно доповнює. Одним словом – браво. Браво тим, хто придумав таку концепцію та тим, хто її втілив.

До речі, завітати у «міні шоу-руми Interior Fabrics» можна за адресами у Львові: пл. Ринок, 21, вул. Шухевича, 3, вул. В.Великого, 123 та вул.Чернівецька, 17. Насолоджуйтесь смачною їжею та ефектним текстилем. Сподіваємось, він надихне вас на нові сміливі проекти.

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.