Ресторани Євразія – десятки смаків, стилів та тканин

ТЕКСТИЛЬ У ІНТЕР'ЄРІ

Ресторани Євразія – десятки смаків, стилів та тканин

 

Що вам приходить на думку, коли ви чуєте слово «Євразія»? Безкраїй простір? Сотні культур та традицій? Кардинально протилежні речі, які оселились на однієї території? Так, це все про Євразію. Але мова зараз йде не лише про континент, а й про один з найпопулярніших ресторанів у Києві.

Мережа закладів Євразія щодня приймає сотні відвідувачів та дарує можливість скуштувати страви як європейської, так і японської кухні. Та ці ресторани особливі не лише своїми гастрономічними смаколиками. Їхній дизайн – ось, що вартує не менше уваги, аніж страви.

Завдяки креативу знаного українського архітектора Олександри Пендраковської, заклади Євразія здобувають нове обличчя. Поступово все більше, і більше ресторанів підкорюються новому стилю.

«Це кумедна історія, адже попередній дизайн, який зараз безжально руйную і радикально оновлюю, також створювався мною. – ділиться думками Олександра. – Просто за 4-6 років всі предмети інтер’єру трішки «втомилися»: шпон на дверях витерся, дивани просіли, морально все зістарілося».

А знаєте, що в цій історії найцікавіше та найзагадковіше. Для оббивки меблів ресторану Євразія були обрані колекції тканин, які названі на честь європейських та японських міст: Roma, Tokyo, Amalfi, Positano, Panarea  і це ще не весь перелік. Усі тканини абсолютно різні за стилем та зовнішнім виглядом. Але, мабуть, поєднати таку кількість видів оббивки у ресторані, який об’єднує незліченну кількість культур – було доволі логічно.

Roma додає інтер’єру по-справжньому італійської вишуканості та виразності, Tokyo – м’якості на дотик на вигляд. Amalfi ж сповнює простір неординарністю, а Positano та Panarea заворожують своєю стильністю.

Звісно, підбір тканин здійснювався зовсім не за критерієм назви. Але збіг виявився дуже символічним. А ось що говорить про процес вибору оббивки Олександра Пендраковська:

«Підбір тканин справа не з найпростіших. Для HoReCa недовговічні тканини – це велика проблема. Вдома,у побуті меблева оббивка ніколи не зіткнеться з такими випробуваннями, як у ресторані, який протягом лиш одного місяця відвідують понад 10 000 осіб. Тому основне завдання для нас – знайти справді витривалий текстиль.

Якщо тканина вибрана неправильно, ресторатор буде змушений перетягувати меблі не через 3-4 роки, а вже через рік. Щоб уникнути такої неприємності, я завжди обираю тканини, які пройшли випробування не менше ніж 70 000 циклами машини Мартіндейла».

Ми пишаємось тим, що текстиль Interior Fabrics допоміг втілити в життя усі задуми архітектора. Завжди приємно бачити стильні об’єкти, огорнуті у наші тканини. А ви вже побували у ресторані Євразія? Якщо ще ні, тоді обов’язково навідайтесь. Ви отримаєте не лише гастрономічне задоволення, але й естетичне.

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.