ROMA – колекція вічних цінностей

КАТАЛОГИ

ROMA – колекція вічних цінностей

 

СКЛАД / ВАГА / ТЕСТ МАРТІНДЕЙЛА

PIAZZA DI SPAGNA – 70%VI 30%PL; 520 г/мл.; 20 000 циклів;

CARACALLA – 29%CO 54%PL 11%VI 6%LI; 510 г/мл.; 25 000 циклів;

CAMPO DEI FIORI – 59%VI 24%PL 17%CO; 640 г/мл.; 20 000 циклів;

CONDOTTI – 70%VI 30%PL; 520 г/мл.; 20 000 циклів;

VILLA BORGHESE – 70%VI 30%PL; 520 г/мл.; 20 000 циклів;

Від колекції витончених жакардів ROMA віє найкращими традиціями італійської естетики. Підбірка тканин об’єднана Римом, який своєю величчю вражає світ вже не одне століття. Він – музей під відкритим небом, в якому кожен «експонат» (вулиця, колона, будівля) є автентичними.

Колекція ROMA віддзеркалює магнетичні прояви цього стародавнього міста. Вона небагатослівна, але розкішна, виразна й загадкова водночас. Як і Рим, вона підкуповує багатогранністю. Її тканини абсолютно різні, але разом утворюють гармонійний ансамбль. У кожній відчувається особлива харизма.

Чого лиш варта структурована PIAZZA DI SPAGNA. Акуратні, рівні квадратики, симетричність кожної лінії – це мрія перфекціоніста. Називається вона так не дарма – її маленькі віконця наче змальовані із будинків на площі Іспанії, що у серці Риму.

Квіти, квіти, квіти – як без них. Вони оживляють простір й розвінчують сум. Ціле поле квітів, або як називають італійці CAMPO DEI FIORI, є і у колекції ROMA. Тканина, яка цвіте яскравими серцевинками й різнорозмірними пелюстками – це магія, а не текстиль.

Та романтична підбірка не позбавлена й строгості. Неоднорідний, фактурний та дещо жорсткий однотон, був створений із шаною до давнини. CARACALLA – так називається тканина, яка носить ім’я імператора-тирана Римської імперії. Впевнений текстиль увібрав всі сильні риси цього владного очільника.

Але Італія – це не лише багатовікова історія, це ще й серце сучасної модної індустрії. У Римі є крихітна вуличка CONDOTTI, на якій сконцентровані найфешенебельніші бутіки світу. Вона і стала натхненням для однойменної тканинки із піксельною інтерпретацією легендарної «гусячої лапки» від Chanel. Цей оновлений візерунок різниться енергетикою від свого традиційного варіанту. І в цьому його унікальність.

На сам кінець довгоочікувана помпезність й масштаб – VILLA BORGHESE. Текстиль, який промовляє аристократизмом. Сьогодні справжня вілла сімейства Боргезе є великим ландшафтним парком, де оселились відомі галереї та музеї. Там можна торкнутись до прекрасного, а тканина VILLA BORGHESEє трансформованим образом цієї оази мистецтва й творчості.

Колекція ROMA не має аналогів. Вона промовляє історією і має широку колірну гаму – лиш поглянувши на неї, одразу уявляєш себе на піщаному березі лазурного моря із келихом Бордо у руці. 

До речі, цей каталог є доступний у електронній версії, яку ви можете переглянути та безкоштовно завантажити за посиланням

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.