SEVERIN - колекція однотонного велюру з широким колірним діапазоном

КАТАЛОГИ

SEVERIN - колекція однотонного велюру з широким колірним діапазоном

SEVERIN

Склад: 100% поліестер
Ширина: 140 см
Тест на стирання: 45 000 циклів
Вага: 360 г/м²
Колірна гама: 36 тонів
Cвітлостійкість – 5

Велюри – традиційна, технологічно вдосконалена бельгійськими фахівцями група інтер’єрного текстилю, постійно присутня в асортименті компанії Interior Fabrics. Її не настільки нова колекція велюру SEVERIN вже встигла завоювати на українському ринку довіру і любов фахівців (HoReCa), а також звичайних споживачів. Тканина із суворим чоловічим ім'ям частково успадкувала його риси. І як би нічого особливого – звичайний міцний велюр з щільним ворсом. У чому ж секрет його "живучості" і хорошого попиту?

Візуальні та технічні якості

Перш за все, це універсальність колекції інтер'єрного велюру SEVERIN, гарне співвідношення ціна-якість та широкий колірний діапазон. Виробник пропонує використання цього тканого велюру в якості меблевої оббивки, а також тканини для штор і аксесуарів. Обтягнуті цим чисто синтетичним велюром дивани мають чудовий вигляд і дарують приємні тактильні відчуття. Тканина неяскрава, але благородна, дуже якісна і надійна. Густий невисокий ворс щільно утримується ґрунтовою структурою, не заламується, не мнеться, від дотику не залишаються сліди. У велюру високі показники зносостійкості, пілінгу, стійкості до світла, а також гігієнічні характеристики (гіпоалергенна, антистатична, не збирає пил). У цій колекції виробник підтримує європейський стандарт екологічного текстилю (Oeko-Tex).

Окремий респект виробнику за універсальну колірну гаму, представлену ніжними сіро-бежевими градаціями, глибокими тонами бордо, теракоти, шоколаду, бронзи, а також блакиті та ультрамарину.

Застосування

Достатня еластичність велюру SEVERIN задовольнить шанувальників строгих, жорстких форм і допоможе потонути в подушках більш вибагливим клієнтам. Штори з велюру і оксамиту виграшно виглядають в приміщеннях ретро стилів. Вдалим варіантом застосування велюру SEVERIN є виготовлення класичних порт'єр з драпіровками і великими фалдами, а для більшої розкоші та помпезності можна додатково прикрашати аксесуарами. Найкраще до велюрових порт'єр служать кисті, канти, бахрома. Саме таке текстильне рішення привносить в класичний інтер'єр величність і солідність, яка іноді балансує на межі театральності та пихатості. Вишуканість велюру відмінно підкреслить обстановку в стилізації бароко, рококо або модерну.

Колекція SEVERIN, як довела практика, відмінна пропозиція для декораторів громадських приміщень – готелів, ресторанів, кафе, театрів і кінозалів. Крім традиційного використання в якості оббивки та штор, ворсова тканина сьогодні виконує функції оздоблення стін (стінові панелі) і звукоізоляції. Універсальна колекція велюру зацікавить реставраторів меблів різних історичних епох.

У домашній обстановці м'які та соковиті кольори велюру SEVERIN найкращий варіант для створення текстильних ансамблів з декоративних подушок, покривал, порт'єр і аксесуарів.

Якщо у Вас виникли додаткові запитання по колекції Severin звертайтесь до менеджерів.

 

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.