Текстиль для Boho Chic: пронизлива естетика сучасного ресторану

НОВИНИ

Текстиль для Boho Chic: пронизлива естетика сучасного ресторану
«Щастя - це не щось готове. Воно походить від ваших власних дій. »
 
Далай Лама
 
 
 
Життя подарувало кожному з нас дивовижну можливість - знаходити щастя в тому, щоб дарувати його ближнім. Віддаючи - купувати. Ділячись - множити. В нашій текстильної сім'ї Interior Fabrics ці маленькі чудеса здійснюються майже кожен день. Ми допомагаємо прикрасити простір, де людина живе, розвивається і долає щоденні сходи, що ведуть його до мети.
 
 
Всі ми дихаємо, розмірковуємо, працюємо, ростимо дітей, будуємо плани, святкуємо великі і маленькі перемоги. Але іноді - сумуємо, допомагаємо один одному перенести хвороби і втрати. Всьому цьому сприяє атмосфера інтер'єрів, неповторна для кожної унікальної сім'ї або особистості. Ця атмосфера, подібно тканини полотну, створюється з безлічі деталей, підібраних виключно в процесі занурення в тонкощі характерів мешканців. Архітектор простору, дизайнер інтер'єру, декоратор, фахівець з текстилю - тут працює ціла команда фахівців, по ниточці вплітаючи тепло, гармонію, красу і любов в майбутній інтер'єр.
 
{image:7}
 
Шалено красивим, «дихаючим» прикладом став приголомшливий громадський об'єкт в м Одеса, відкрився в самому серці Південної Пальміри, неподалік від Оперного театру - Boho Bar. Авторство інтер'єрного проекту належить студії EK DESIGN під керівництвом Євгена Коломійченко.
 
 
Загальна концепція інтер'єру витримана в традиціях стилю «Boho Chic», походження якого бере своє коріння від способу життя древніх жителів Богемії - кочівників, циган, мандрівників Старої Європи. Пізніше «богемою» стали називати музикантів, бродячих артистів, циркачів, що збереглося і до цього дня - і зараз це прізвисько дають людям творчих професій, яким чужі рамки та умовності. За словами Євгена, весь задум проекту замішаний на буяння фарб, форм і фактур, що підкреслює волелюбність, сміливість і пристрасть. Бохо, як безперервний свято, строкатий і чудовий, приймає своїх гостей зі смаком, дарує затишок і веселощі.
 
 
Творці інтер'єру майбутнього кафе-бару, крім інших, врахували одну з найважливіших рис стилю Boho chic - обов'язковий достаток предметів декору й особливі тканини. Ніяких нудних однотонних дизайнів - тільки складні, цікаві фактури. Адже кожен, хто переступить поріг нового закладу, повинен з першого погляду і назавжди закохатися в ауру цього місця.
 
 
У інтер'єрному вирішенні помітне місце відведено текстильної складової. Відвідувачам надана можливість насолодитися візуально і тактильно пишністю італійського тканого продукту, який використаний в якості оббивки м'яких меблів, колекція Tuskany від Italvelluti Italsenso https://interior-fabrics.com.ua/ua/search/Toskanska
 
 
Це натуральні тканини, створені в традиціях ремісництва, наповнені духом, витонченістю і стилем дизайну MadeinItaly.
 
Компанію їм становить колекція європейських тканин Dekoma Labirynth, оригінальні дизайни якої миттєво притягують погляд і створюють особливий настрій. https://interior-fabrics.com.ua/search/Labirynth
 
У тандемі ці дві колекції ідеально формують загальне сприйняття інтер'єру, підкреслюючи свіжість, новизну і «трендовість» закладу. Тут хочеться відпочивати і при цьому відчувати биття ритмів міста; щось нуртує і розслабляє одночасно, хвилює і дарує умиротворення. Чи це не магія?
 
 
InteriorFabrics цінує кожну мить, прожитий заради створення краси навколо нас. Можливість додати фарб в життя інших людей робить наш бізнес осмисленим і наповненим Дякуємо партнерів EK DESIGN за вибір і увагу до текстилю, який прикрашає інтер'єри та дарує відчуття щастя.

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.