Уроки від B E A T collections: як бути розкішним у наш час?

КАТАЛОГИ

Уроки від B E A T collections: як бути розкішним у наш час?

Зазвичай розкіш асоціюється з блиском та візерунком Дамаск. Але часи змінюються. Тепер у людей інші цінності та пріоритети. У часи штучних волокон та масового виробництва пріоритетом стає простота, а справжньою розкішшю (чи, як кажуть італійці,lusso) - натуральність!

BEAT collections – це лише п’ять кольорових добірок, зі своїм пріоритетним відтінком. Структура тканин у цій колекції займає особливе місце. У кожній є однотони, які нагадують мішковину з крупним та дрібним плетенням.

До строкатих тканин можна підбирати однотони, які вам до душі. Важливо згадати й про міцність тканини – 100% льон служитиме не одне покоління диванною оббивкою або шпалерами на стінах.

Зелена добірка цінна не лише своїм весняним настроєм, але й актуальним відтінком GRENEERY від Pantone-2017. Чудово поєднується така тканина з натуральними текстурами: дерево, цегла, глиняна шпаклівка.

«Текстиль цього типу підійде до таких стилів як Прованс, Еко-стиль, Кантрі. Складно пояснити, але в кімнатах, де є натуральна тканина, панує своя особлива атмосфера. Тканини дихають, вони теплі. Ти відчуваєш особливу енергетику», - каже Тетяна Нікітіна, керівник київського підрозділу Компанії Interior Fabrics.

BEAT collections від італійського виробника нагадують, що простота й справжність – це особливі цінності, до яких варто повернутися у цьому швидкоплинному часі.

Читайте також: 

6 ПРИЧИН ЧОМУ КОЛЕКЦІЯ LAGO DI COMO НЕОБХІДНА В 2017 РОЦІ
Колекція італійських меблевих тканин АРІ - трендова виразна текстура в бджолині соти
ТЕПЛА І ЗАТИШНА ШОТЛАНДСЬКА КЛІТКА ТАРТАН В КОЛЕКЦІЇ ІТАЛІЙСЬКОЇ ОББИВКИ CELTIC PLAID
ВОВНЯНА ТКАНИНА ДЛЯ ДЕКОРУВАННЯ ІНТЕР'ЄРУ ТА ЇЇ РІЗНОВИДИ

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.