Як ми зробили розкішне доступним - експертний семінар для дизайнерів

НОВИНИ

Як ми зробили розкішне доступним - експертний семінар для дизайнерів

Дизайн-бюро Odesd2 стало організатором зустрічі дизайнерів з представниками компанії Interior Fabrics, яка відбулася 9 жовтня в BAZIS auditorium, Київ.

Коли збираються разом творчі люди, то теми для розмови з'являються одна за одною. Ми встигли розглянути процес виготовлення тканин і світові тенденції текстильного дизайну, перспективи та реалії українського дизайну. Було багато практичних питань, які стосувалися догляду за меблями, чищення тканин, на які характеристики потрібно звертати увагу при виборі тканин.

Значний час ми приділилили натуральним тканинам, таким як вовна, бавовна, льон ... На рахунок натуральних тканин до сьогоднішнього часу існує багато невиправданих страхів і міфів, які ми постаралися розвіяти і розповісти про плюси і мінуси як натуральних тканин, так і синтетичних.

Генеральний директор компанії Interior Fabrics Сергій Костенко зазначив, що семінар пройшов у душевній і теплій атмосфері: «Дякуємо всім, хто прийшов і проявив щирий інтерес, прагне творити, розвиватися і рухатися вперед! Впевнені, що наступні зустрічі стануть вже традиційними, проходитимуть в яскравому форматі і залучатимуть все більшу кількість прихильників! »

До зустрічі на нових семінарах і тренінгах! Слідкуйте за анонсами на наших сторінках у соціальних мережах і на сайті.

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.