Світлонепроникна тканина блекаут (blackout)

ПОРТЬЄРНІ, ШТОРНІ ТКАНИНИ

Світлонепроникна тканина блекаут (blackout)

Тканини blackout (блекаут) - це міцні та витривалі портьєрні тканини, котрі мають високу світлостійкість, тепло- та шумоізоляцію, володіють негорючими властивостями, а також здатні не пропускати світло майже на 100%. За складом – це поліестер, структура тканини – кілька шарів скріплені акриловою піною.  

Використовують тканини блекаути у спальнях, кінотеатрах, клубах, медичних закладах, фотолабораторіях, конференц-залах, готелях. Такі гардини дозволять і виспатися добре, і швиденько переобладнати вітальню у домашній кінотеатр, і захистити меблі та шпалери від прямого яскравого світла та вигорання. 

Ця тканина гарно драпірується, має стійке забарвлення, не сідає при пранні, не вигоряє. Також завдяки гладкій структурі вона не збирає пилюки, а тому її рекомендують для оформлення приміщень де живуть люди, схильні до алергій.

Інтер’єрна тканина blackout (блекаут) справді вдалий вибір, порівнюючи її особливості та оцінюючи у співвідношенні ціна-якість. Якщо Ви сумніваєтеся у виборі або потребуєте фахової консультації, без вагання телефонуйте нам на номер +380 94 440 04 49 або пишіть info@interior-fabrics.com.ua

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.