Дизайн та простір, які виконують частину роботи

ТЕКСТИЛЬ У ІНТЕР'ЄРІ

Дизайн та простір, які виконують частину роботи

 

Це відбувається не тільки на Заході. Тепер керівники і українських корпорацій не шкодують грошей на створення комфортних умов праці своїм працівникам. Чому?

Будемо відверті, життя сучасного суспільства організовано настільки хаотично, що спонукає нас змінювати цінності на більш споживацькі, а думки зосереджувати виключно на зароблянні грошей. Серед цієї безперервної гонитви за збагаченням, ми забуваємо про те, що є справді важливим. Хоча ні, не забуваємо – ми просто не можемо цього віднайти серед безперервного інформаційного шуму, який нас цілодобово оточує. В результаті – людина втрачає себе як особистість.

Усвідомлюючи цю, м’яко кажучи, невтішну тенденцію, власники підприємств та корпорацій розуміють, що особа, яка не є індивідуальністю – не може вийти зі звичних меж, щоби генерувати нестандартні ідеї та розробляти щось нове й цікаве. Саме тому управлінці спрямовують усі зусилля на те, щоб створити для своїх підлеглих справді сприятливі умови праці – середовище, де люди змогли б віднайти внутрішню рівновагу, насолоджуватись життям, постійно розвиватись, а головне не забувати про самовдосконалення як професійне, так і особисте.

OpenSpace

або відкритий простір. Ця мейнстрімна тенденція в організації сучасних офісів розповсюдилася вже по цілому світу. Коли люди працюють в об’єднаному приміщенні – це в рази полегшує комунікацію, підвищує командний дух та пом’якшує жорсткі межі ієрархії.

Яскравим й вдалим підтвердженням того, що Open Space не є місцем, яке заповнене сотнею однакових робочих місць, де люди почувають себе роботами – є дизайн коворкінгового центру в Парижі.

Тут панує спокій, врівноваженість, розсудливість, а головне співпраця. В цьому залі вам не доведеться тремтячою рукою стукати в кабінет до керівника аби уточними пару питань – ця арена за замовчуванням налаштовує на рівність та дружні відносини. Працівники не мають строгих рамок – вони вільні в своїх діях та починаннях.

Та важливим залишається й той факт, що при потребі ви завжди знайдете тихий куточок, де зможете у вузькому колі обговорити свої ідеї та пропозиції.

Життя навколо – кольорове!

Ще однією очевидною ознакою сучасних офісів є використання якомога виразнішого декору. Найчастіше ноша яскравості падає на текстиль. Приємні на дотик й насичені кольором тканини мимоволі нагадують кожному, що життя є сповнене барв, що навіть серед безмежної сірості, серед сотень інших людей, можна й треба бути сміливим та впевненим. З таким важливим завданням чудово впорається, наприклад, життєрадісний TOKYO, чия багатогранна гама допоможе втілити найсміливіші задуми дизайнерів в реальність.

Не менш важливою опцією для сучасного офісного працівника є можливість повністю абстрагуватись від усього навколо. Справді нестандартне рішення для задоволення такої потреби запропонував ризький офіс міжнародної компанії ECommPay.

Його дизайнери створили ряд шумоізольованих кабінок, де у повній тиші можна побути наодинці зі своїми думками. А щоб перетворити ці чотири квадратних метри на осередок натхнення та прогресивного мислення, усе навколо огорнули у стабілізований мох. Отриманий еко-ефект перевершив усі очікування.

Відпочинок підвищує продуктивність

І звісно куди ж без релаксу. Кімнати відпочинку, тренажерні зали, сотні варіантів ігор, книг та інших розваг – ці пункти вже стали не перевагою місця праці, а його конкретною необхідністю. Топ-менджемент компаній добре розуміє, що задля справді продуктивної праці, люди періодично повинні відволікатись від роботи й отримувати максимум користі від цього відпочинку.

Вони визнають, що геніальним ідеям властиво виникати всюди, де це лише можливо, окрім «робочого місця». Саме тому корпорації готові вкладати в комфорт офісного простору неосяжні суми коштів. Можливо, вони навіть не здогадуються, але це не просто предмети інтер’єру – це інвестиції в людський потенціал.

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.