Авангардний інтер’єр – чим же він особливий?

ТЕКСТИЛЬ У ІНТЕР'ЄРІ

Авангардний інтер’єр – чим же він особливий?

 

Авангард – він усюди. Ми навіть не уявляємо в наскільки авангардному суспільстві живемо. А все чому? Це стиль експериментів й новаторства. Авангард – стиль молодих й жадаючих творити щось абсолютно свіже й нове. Його важко переплутати з чимось іншим, адже авангард закарбовується в пам’яті неабиякою оригінальністю, бешкетністю, багатством кольору та форм.

Якщо ваш інтер’єр прагне енергії та динаміки, ось декілька правил, які, на наш погляд, допоможуть найкраще втілити в життя ваші авангардні ідеї:

1.      Відмова від класичних канонів

Авангард в інтер’єрі передбачає відмову від традиційного бачення простору. Чим виразніші деталі, тим краще. В нагоді стануть дизайнерські речі. 

Столик на вітіюватих ніжках, стильний килим чи покривало ручної роботи, дивакуватий стілець або крісло. Старайтесь сповнити кімнату якомога харизматичнішими речима.

2.      Контраст у всьому

Експресія і виразність, гра кольору і світла – це все так про авангард. Стеля і підлога одного кольору – легко. Насичений зелений диван біля якого стоїть яскраво червоний світильник – так, так і ще раз так. Авангард дозволяє поєднувати непоєднуване, створювати незвичні комбінації і не боятись, що буде «за надто».

3.      Нетрадиційні форми

Круглі меблі, овальні столи, дизайнерські безкаркасні крісла, дивно вигнуті ніжки й підлокітники – кожна річ має промовляти м’якістю й елегантністю, водночас, бути особливою й незвичайною. Адже нетривіальні форми – це мабуть найбільш характерна ознака авангарду.

4.      Ні простому декору

Підсвічники, які наче викрали з Лувру, фантазійні асиметричні вази, контрастні штори із божевільним візерунком – не обмежуйте себе у бажанні наповнити інтер’єр ефектним декором.

Втілити в реальність ваші задуми допоможуть тканини PATCHWORK, PIXEL та NEPAL. Вони чудово підійдуть і для соковитого віконного обрамлення і для оббивки меблів.


                                                                                                                           PIXEL

5.      Інноваційні матеріали

Авангардний стиль передбачає новаторство у всіх його проявах. Глянцеві поверхні, прозорий пластик, яскраве скло та хромований метал – це ідеальні рішення для авангардного інтер’єру.

Прогресивні матеріали та новизна у кожній деталі – чим більше свіжих рішень вдасться застосувати, тим довершенішою буде концепція.

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.