Австрійський декор – яку тканину обрати?

ПОРТЬЄРНІ, ШТОРНІ ТКАНИНИ

Австрійський декор – яку тканину обрати?

 

Австрійські штори – це віконний декор, який прикрашає величні замки та звичайні домівки ще з XVIII століття. Пишні складки, зручний механізм роботи й незаперечна ефектність – саме ці характеристики забезпечили австрійським шторам таку довготривалу популярність.

Та незважаючи на свою всесвітню відомість, завжди виникає запитання – який саме текстиль обрати, аби цей віконний декор виглядав стильно й елегантно? Щоб полегшити життя декораторам й дизайнерам, ми підготували добірку вдалих тканин для пошиття саме австрійських штор.

OSTRACION – картатий велюр у перламутровий горошок. Якщо цю тканину зібрати у австрійські складки, вона набуває неабиякого об’єму й розкоші. OSTRACION є доволі м’яким, але й витривалим, тож можна не хвилюватись, що постійне драпірування зашкодить цьому велюру.

SARI – органза, яка наповнює простір затишком й легкістю. Цей тюль у складках австрійського декору перетворюється у напівпрозорі хмаринки, які дарують відчуття повітряності й невагомості. SARI чудово драпірується, має 36 різнобарвних відтінків й ніжну фактуру, яка нагадує льон.

SAHARA – натуральний текстиль, який створений для того, щоб огорнути простір у ненав’язливий  прованс. Акварельні квіти, які проросли на цій бавовняній тканині, мріють про те, щоб перетворитись на славнозвісний австрійський декор. Спадаючи м’якими фалдами, вони наповнять інтер’єр домашнім затишком й теплом.

CANALETTO – тканина, яка поверне вас у XVIII століття й покаже яким були австрійські штори 300 років тому. Цей шторний велюр експресивний й наполегливий. Він вміло поєднав у собі класичні візерунки й сучасні принти. CANALETTO хочеться роздивлятись без упину, адже його різнофактурність та кольорова багатошаровість вражають свідомість.

NAKIA – напівпрозорий тюль, який додасть інтер’єру східного аромату. Округлі ромби, які імітують стародавню орнаментальну техніку ікат, приваблюють якимось особливий шармом. Нечіткі розпливчасті лінії, ненасичене зафарбовування й делікатна фактура – такий релаксовий текстиль створений аби перетворитись у манірний австрійський декор.

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.