Бути успішним – значить отримувати задоволення від своєї роботи, – вважає Sergio Muri

НОВИНИ

Бути успішним – значить отримувати задоволення від своєї роботи, – вважає Sergio Muri

Грудень розпочався й інтрига навколо Всеукраїнського архітектурного конкурсу «Інтер’єр року» росте. Усі запрезентовані роботи, без сумніву, достойні уваги, адже виконані на високому професійному рівні й вирізняються особливим креативом. Нам приємно зауважити, що для такої важливої місії, багато дизайнерів й виробників собі в допомогу обрали текстиль INTERIOR FABRICS.

Хочемо поділитись історією ще однієї талановитої людини, нашого партнера, учасника конкурсу «Інтер’єр року» – київського дизайнера, розробника та виробника меблів Sergio Muri. Його диван Butterfly змагатиметься за Гран-прі у номінації «Дизайн об’єктів інтер’єру – предмет меблів». Цей проект – ні що інше, як втілення тенденцій українського та європейського дизайну в одному предметі! Розкішний прошитий велюр, занижена спинка, радіусні підлокітники, комфортна недбалість м’яких посадочних подушок та брутальні армовані опори, вкриті золотом, – усе це загадковим способом гармонує в одному виробі.

Butterfly – поділіться, звідки така назва?

Під час виробництва, коли диван був ще «неодягнутим», на підлокітник сів метелик – він і приніс йому цю назву.

– Який процес зайняв найбільше часу: генерування ідеї, підбір матеріалів чи реалізація проекту?

Кожен із цих процесів є важливим. З матеріалами, в принципі, проблем не було. Мабуть найскладніше було придумати форми, щоб це було новим та цікавим. А головне, щоб це не була копія. Ми розробили абсолютно унікальну, свою форму. Ідентичної моделі просто неможливо знайти.

Найбільш трудомісткий процес – це придумати концепт самого продукту. Звісно ж, потім працюється над естетикою: підбираються тканини, ніжки, фурнітура.

– Диван Butterfly вирізняється своїм декором. Опори з арматури – це справді неординарна подача. Як прийшли до такого рішення?

Знайти в Україні щось справді якісне й класне, таке, яке, наприклад, використовують італійці, дуже складно. У випадку із диваном Butterfly, щоб це було не схоже ні на що, щоб не було дешево – вирішили зробити щось своє. Ми взяли арматуру та покрили її золотом. Так і з’явились ніжки. Меблевики знають – якщо є можливість, то найкраще виготовити деталі самому.

– А як щодо тканини? Як довго підбирали текстиль?

Я дуже люблю працювати з тканинами. Для цього дивану текстиль ми вибрали доволі швидко, можна сказати з першої спроби.

Зважаючи на останні тенденції, це мав бути велюр або оксамит. Pantone підказав, що голубий буде в тренді. Найголовнішим завданням було «потрапити в колір», який я собі першочергово уявляв. І нам з Денисом (Денис Дзорелашвілі – координатор з продажів меблевого напрямку INTERIORFABRICS, - авт.) вдалось доволі швидко підібрати бажану тканину. Це був GEORGE.

– Ви задоволені отриманим результатом? Можливо плануєте якісь допрацювання?

Ми постійно вдосконалюємо свій продукт. Але ті моделі, які випускаємо, вже не перероблюємо – ми їх допрацьовуємо в процесі самого виробництво. А покупцеві презентуємо вже затверджений варіант.

Якщо говорити про колекцію меблів Autumn та диван Butterfly зокрема, не плануємо вже нічого змінювати. Він залишиться в такому вигляді, як є зараз.

– Ви є учасником конкурсу «Інтер’єр року». Що очікуєте від цього змагання?

Ми вперше беремо участь у такому змаганні. Вирішили спробувати та поглянути, як наші старання оцінить журі. Адже вперше випустили свою колекцію, над дизайном якої я працював особисто.

– Скільки часу пройшло від моменту зародження ідеї до її реалізації?

Приблизно півтора місяці. А зараз працюємо над зимовою колекцією. Це буде дуже цікавий диван та ліжко. Сподіваюсь, до Нового року встигнемо та запрезентуємо.

– Ми вже зрозуміли, що відпочинок – це не про вас) Не важко дотримуватись такого шаленого темпу роботи?

На улюбленій роботі не особливо втомлюєшся. Кожного дня ти в якомусь процесі, ти постійно щось робиш, вигадуєш – це вже не робота, це стиль життя, без якого себе не уявляю.

Нам вдається виготовляти задумані моделі, ми працюємо для наших клієнтів і отримуємо від цього задоволення. А коли роботу ще визнають люди, коли вона їм подобається – це вдвічі приємно.

Головне отримувати задоволення від своєї роботи – і ти будеш успішним.

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.