Бунгало – європейський острів серед диких тропіків

ТЕКСТИЛЬ У ІНТЕР'ЄРІ

Бунгало – європейський острів серед диких тропіків

 

Екзотична назва із європейським наповненням – саме так хочеться охарактеризувати бунгальний стиль. Він дивовижним чином поєднує в собі два діаметрально протилежні краї світу.

Бунгало народилось у сонячній індійській провінції Бенгалії, яка і дала йому ефектну назву. А от внутрішню атмосферу задали англійці. Саме вони першими сконструювали цю геніальну, але водночас просту будівлю. Її призначенням було гостинно приймати британських колоніальних чиновників, які відвідували Індію під час відпусток. Для них бунгало стало частинкою дому посеред азійських джунглів.

Ці акуратні будиночки із солом’яним дахом дуже просто відрізнити від інших будівель. Тут ви не знайдете ні помпезних, ні звичайних сходів – усі бунгало одноповерхові. Стеля у традиційному вигляді відсутня – її вдало заміняє просторе піддашшя. А що найцікавіше – і підлога, і дахові конструкції задекоровані справжнім деревом. Саме воно насичує дім ароматом природи і дарує відчуття домашнього спокою та тепла.

Бунгало і натуральні матеріали – це взаємопов’язані поняття-синоніми. В основі меблів зазвичай стараються використовувати бамбук, ротанг або солому. Колірна гама теж не відрізняється від загальної концепції: бежевий, зелений та усі можливі відтінки та фактури дерева нагадують, що природа зовсім поруч.

За своєю площею бунгало дуже компактні та асоціюються із цілковитою раціональністю. Кожен куточок має своє конкретне функціональне призначення. Підтвердженням цього є облаштування ніш під шафи ще під час будівництва. Ця маленька хитрість допомагає розвантажити простір від зайвих громіздких меблів і «наповнити» бунгало повітрям.

Серцем будинку є простора вітальня, навколо якої «крутиться» решта кімнат. Виразності інтер’єру додає брутальне нешліфоване каміння та справжня цегла. А за легкість та м’якість, як завжди, відповідає текстиль.


                                                                                                                                          TUNDER

«Одяг» для інтер’єру в стилі бунгало підібрати не важко. Бавовна та традиційне ткане плетення – ідеальне рішення, яке не потребує доповнень. Для цієї місії підійдуть колекції пастельного, але промовистого текстилю TUNDER та MANHATTAN.

Зважаючи на звичне місце розташування екзотичних будиночків, відомо одне – сонце буде у кожному їхньому куточку. Щоб власники могли відпочити від наполегливих південних променів, варто звернути увагу на санаути – тришарові шторні тканини, які, незважаючи на свою делікатність, міцною стіною стоять на варті прохолоди та камерності. NIGEL, CASSIOPEIA, SAMOA – це лише декілька підбірок спеціального призначення у колекції текстилю Interior Fabrics. Звертайтесь до наших менеджерів і вона залюбки допоможуть у виборі ідеального текстилю.


                                                                                                                                      SAMOA

Натхнення та поради

Уся корисна інформація завжди під рукою. Підписуйтесь на розсилку!

 

Вхід на сайт

Переваги реєстрації

  • знижки до 10% на продукцію та послуги при замовленні з сайту;
  • інформаційна підтримка
  • можливість стати Партнером
Умови реєістрації

форма реєстрації

+38

ДЯКУЄМО ВАМ ЗА РЕЄСТРАЦІЮ

Спеціальні умови діятимуть після активації Вашого облікового запису. Дочекайтеся підтвердження на електронну пошту.